«Ράλι» για το Bitcoin - Ξεπέρασε ξανά το 1 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ράλι» για το Bitcoin - Ξεπέρασε ξανά το 1 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης
Το Bitcoin έχει καταγράψει άνοδο που υπερβαίνει το 80% φέτος και 570% από τους τελευταίους 12 μήνες.

«Ράλι» 4,4% καταγράφει το Bitcoin την Τρίτη, ήτοι άνοδο που ξεπερνά τα 2.200 δολάρια, σπάζοντας έτσι για δεύτερη φορά το «φράγμα» του 1 τρισ. δολαρίων σε κεφαλαιοποίηση.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα η πρώτη φορά που το Bitcoin ξεπέρασε το 1 τρισ. δολάρια ήταν η 19η Φεβρουαρίου, και διατηρήθηκε σε αυτά τα υψηλά επίπεδα για αρκετές ημέρες, πριν υποχωρήσει χαμηλότερα.

Όπως αναφέρει το RT ενώ το Bitcoin εξακολουθεί να παραμένει χαμηλότερα από τα 58.332 δολάρια που αποτελεί ρεκόρ για το κρυπτονόμισμα, έχει καταγράψει άνοδο που υπερβαίνει το 80% φέτος και 570% από τους τελευταίους 12 μήνες.

Το άνευ προηγουμένου «ράλι» που έχει καταγράψει το ισχυρό crypto τους τελευταίους μήνες οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως η αποδοχή του και οι θέσεις που ανοίγουν σε αυτό μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές.

Την Κυριακή, η κινεζική εταιρεία Meitu που κατασκευάζει εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, ανακοίνωσε ότι αγόρασε όχι μόνο Bitcoin, αλλά και Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό token, επενδύοντας 22,1 εκατ. δολάρια στο δεύτερο και 17,9 εκατ. δολάρια στο πρώτο από τις 5 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider