Με απώλειες 3% έκλεισαν την εβδομάδα οι ευρωαγορές

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με απώλειες 3% έκλεισαν την εβδομάδα οι ευρωαγορές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Στο «κόκκινο» έκλεισαν την Παρασκευή οι ευρωπαϊκές αγορές, διευρύνοντας τις εβδομαδιαίες απώλειες στο 3%, με τις ανησυχίες για επιβράδυνση στην Ευρωζώνη και αύξηση των επιτοκίων της Fed να «βαραίνουν» το κλίμα.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 σημείωσε πτώση 0,8% στις 1.457,91 μονάδες, με σημαντικές απώλειες σε όλους σχεδόν τους κλάδους. Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 υποχώρησε κατά 0,98% στο 6.118,28 μονάδες, ισόποση πτώση κατέγραψε και ο CAC40 στις 4.807,95 μονάδες, ενώ στο 0,7% και στις 10.708,40 μονάδες έκλεισε ο γερμανικός DAX.

Αντίθετα στο ρεύμα κινήθηκε η μετοχή της εταιρείας φυτοφαρμάκων Syngenta, η οποία κέρδισε 5,29% μετά την απόρριψη πρότασης εξαγοράς 42 δισ. δολαρίων από την ChemChina, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα στους Έλληνες - Το γράφημα της εβδομάδας

Φορολογικές δηλώσεις: Έξτρα φόρος για 1 στα 3 νοικοκυριά - Στα 1.866 ευρώ ο μέσος «λογαριασμός»

Η «μαγιά» για το γαλάζιο 30% και... το καμπανάκι - Ο μεταγραφικός πυρετός - Η επιστράτευση του Ταλεϋράνδου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider