Στην πρώτη του επένδυση ύψους 7 εκατ. ευρώ προχώρησε το fund Diorama του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, αποκτώντας μια στρατηγική μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία Atlas Tapes S.A.

To Diorama Investments Hellenic Growth Fund είναι ένα αναπτυξιακό Fund το οποίο δημιουργήθηκε στο Λουξεμβούργο τον Σεπτέμβριο του 2014 με σκοπό τις επενδύσεις, κυρίως μέσω αυξήσεων κεφαλαίου, σε ελληνικές μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις.

Οι επενδυτές του Fund είναι διακεκριμένοι Έλληνες επιχειρηματίες καθώς και ελληνικοί και διεθνείς θεσμικοί επενδυτές, ενώ επικεφαλής της επενδυτικής επιτροπής του fund είναι ο Νίκος Νανόπουλος, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.

H Atlas Tapes είναι μια δυναμική ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία αυτοκόλλητων ταινιών, προϊόντων και άλλων υλικών συσκευασίας. Σημειώνοντας έσοδα 65 εκατ. ευρώ το 2014 και σημαντική κερδοφορία και εξαγωγική δραστηριότητα που ξεπερνάει το 85% των πωλήσεών της, κατάφερε το 2014 να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων της σε περισσότερους από 330 και να αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις του αντίστοιχου ευρωπαϊκού κλάδου.