Hotelsrsv.com: H νέα οnline πλατφόρμα για ξενοδοχεία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Hotelsrsv.com: H νέα οnline πλατφόρμα για ξενοδοχεία
Την εφαρμογή διαχείρισης καταλυμάτων, μέσα από την οποία δημιουργούνται πακέτα ταξιδίων για τους πελάτες λιανικής, συνδυάζοντας τη διαμονή και τη μεταφορά και διατίθενται μέσα από το γνωστο σε όλους σας www.18-24.gr και το www.thegreeks.com.

Αρχικά ήταν το www.18-24.gr. Μέσα σε μία 10ετία, η δημοφιλής πλατφόρμα ταξιδιών, απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στο νεανικό κοινό, έγινε must για την επιλογή ταξιδιού, όχι μόνο στις νεαρές ηλικίες. Η πλατφόρμα εκσυγχρονίστηκε μέσα στην πανδημία, κι ακόμη κι αν η περίοδος δεν ήταν η κατάλληλη, έδειξε τις δυνατότητές της το δύσκολο καλοκαίρι του 2020.

Το δεύτερο βήμα, ήταν η είσοδος στο κομμάτι του incoming τουρισμού. Έτσι εμφανίστηκε το www.thegreeks.com με στόχο να δώσει λύσεις για τον εισερχόμενο τουρισμό, εκεί που κανείς δεν μπορούσε.

Η επιτυχία όμως και των δύο project, προυποθέτει πρώτη ύλη. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τα ξενοδοχεία.

Ετσι το επόμενο βήμα της ομάδας είναι το www.hotelsrsv.com.

Τι είναι το hotelsrsv.com

Το hotelsrsv.com, είναι μια εφαρμογή διαχείρισης καταλυμάτων, μέσα από την οποία δημιουργούνται πακέτα ταξιδίων για τους πελάτες λιανικής, συνδυάζοντας τη διαμονή και τη μεταφορά και διατίθενται μέσα από το γνωστο σε όλους σας www.18-24.gr και το www.thegreeks.com.

Έχοντας μια δεκαετή παρουσία στο χώρο των Online Travel Agencies και αναπτύσσοντας τη δική μας τεχνολογία και εφαρμογές για το www.18-24.gr, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, χωρισμένο σε περισσότερα σκέλη.

1. Να απευθυνθούμε στην αγορά του εξωτερικού στοχεύοντας στο κομμάτι του incoming τουρισμού, όχι μέσω tour operators, αλλά με απευθείας πωλήσεις σε πελάτες λιανικής.

2. Να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία που αναπτύξαμε, διευρύνοντας το πελατολόγιό μας σε πρώτη φάση πανευρωπαϊκά, αφού η πλατφόρμα μπορεί να καλύψει αρχικά 7 γλώσσες, δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα ταξίδια που περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή από οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης σε οποιοδήποτε προορισμό. Ετσι δημιουργήθηκε το thegreeks.com.

3. Να δώσουμε τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να καταχωρούν εύκολα και γρήγορα το κατάλυμά τους, αλλά και να διαχειρίζονται τις διαθεσιμότητες και τις πωλήσεις μέσα από την εφαρμογή www.hotelsrsv.com.

Αν έχετε κατάλυμα

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις κρατήσεις αλλά και τη διαθεσιμότητα, τις τιμές, τη χωρητικότητα του κάθε δωματίου, τους τύπους διατροφής, ακόμη και τους τύπους των κρεβατιών σε κάθε δωμάτιο.

Κι όλα αυτα, τόσο για ολοκληρωμένα πακέτα ταξιδιών που μπορουν να είναι διαθέσιμα μέσα από το www.thegreeks.com και το www.18-24.gr, όσο και για κρατήσεις που έρχονται μέσα από τα γνωστά κανάλια στα οποία έχετε ήδη καταχωρημένο το ξενοδοχείο σας.

Κύριος στόχος για εμάς, έχοντας τις σωστές τιμές, είναι να προωθήσουμε ένα ελκυστικό και φυσικά ανταγωνιστικό πακέτο προς το κοινό, ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή πληρότητα (χωρίς κενά βράδια δηλαδή) για το κατάλυμα.

Για το σκοπό αυτό υπάρχουν στην πλατφόρμα διάφορα εργαλεία. Ανάλογα με την εξοικείωση με την τεχνολογία και την ταχύτητα εκμάθησης των λειτουργιών της πλατφόρμας, μελλοντικά μπορούμε να δώσουμε στον ιδιοκτήτη του καταλύματος πλήρη πρόσβαση στη διαχείριση, με δυνατότητες εξωτερικών κρατήσεων, διατήρησης πλάνου και σε άλλες πλατφόρμες, ευέλικτη πολιτική τιμών ανα πλατφόρμα, διαχείριση διαθεσιμοτήτων κλπ. Αυτά θα τα δουμε σιγά σιγά κι ανάλογα με την πορεία των πωλήσεων. Για όλα αυτά, θα υπάρχει από την πλευρά μας και συγκεκριμένος σύμβουλος, ο οποίος θα σας καθοδηγεί, ενημερώνει και συμβουλεύει για τα πάντα.

Πώς λειτουργεί

Με αιχμή των πωλήσεων τα δυο site, το 18-24.gr και το thegreeks.com, δημιουργήσαμε ένα σύνθετο περιβάλλον διαχείρισης, με δυνατότητες που μέχρι τώρα δεν υπήρξαν στην αγορά των Online Travel Agencies. Άσχετα με το site στο οποίο βλέπει κανείς ολοκληρωμένα ταξίδια, μπορούμε και δημιουργούμε ολοκληρωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή, με όποιον συνδυασμό μεταφορικών μέσων επιθυμεί κανείς, και για όσες μέρες θέλει.

Στη βάση μας δημιουργούνται δρομολόγια όλων των μέσων. Πτήσεις, ακτοπλοϊκά δρομολόγια, οδικά δρομολόγια, δρομολόγια τρένων κλπ.

Αυτά μπορούν να υπάρξουν είτε ως αυτόνομα δρομολόγια, είτε ως συνδυασμοί. Για παράδειγμα μπορούμε από δύο επιμέρους δρομολόγια, το Θεσσαλονίκη - Ρώμη και το Ρώμη - Πράγα, να δημιουργήσουμε ένα σύνθετο δρομολόγιο με δύο legs, το Θεσσαλονίκη - Πράγα. Κι ενώ δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Πράγα, καταφέρνουμε και δημιουργούμε πακέτα ταξιδιών προσθέτοντας και τη διαμονή.

Οι διαθεσιμότητες και οι τιμές τόσο των αεροπορικών όσο και των υπόλοιπων δρομολογίων, υπολογίζονται σε πραγματικό χρόνο την ώρα που κάνει αναζήτηση ο πελάτης. Το ίδιο συμβαίνει και με επιπλέον στοιχεία που χρειάζεται κανείς για το ταξίδι, όπως π.χ. αποσκευές ή ακτοπλοϊκό εισιτήριο αυτοκινήτου στο καράβι.

Έτσι δημιουργούμε εκατομμύρια πακέτα για κάθε προορισμό, από διάφορες αφετηρίες.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Μήλου, που ενώ το νησί έχει αεροπορική σύνδεση μόνο με την Αθήνα, μέσω της πλατφόρμας μας, το καλοκαίρι του 20, υπήρχαν 22 αφετηρίες από όλη την Ευρώπη με προορισμό τη Μηλο.

Βαθμολογία και κριτικές

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες κρατήσεων, τόσο οι κριτικές όσο και οι βαθμολογίες των πελατών δεν γίνονται αυτομάτως δεκτές. Θέλοντας να προστατεύσουμε από κακόβουλες κριτικές ή βαθμολογίες, ακόμη κι από εκβιασμούς απέναντι στον συνεργάτη - ξενοδόχο, το σύστημά μας έχει τις εξής δικλείδες ασφαλείας:

1. Βαθμολογία και κριτική, μπορούν να υποβάλουν μόνο οι πελάτες που έχουν επιστρέψει από το ταξίδι τους.

2. Τόσο η βαθμολογία όσο και η κριτική, δεν εμφανίζονται αν δεν εγκριθούν από το hotelsrsv.com.

3. Παράλληλα, ο κάτοχος του καταλύματος έχει τη δυνατότητα απάντησης σε κάθε κριτική, απάντηση η οποία εμφανίζεται κάτω από το σχόλιο του πελάτη σε όλους τους επισκέπτες.

Γίνεται εύκολα κατανοητό, πως εάν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή γενικότερα κάποιου καταλύματος, δεν πρέπει να μείνετε έξω από μία τέτοια εφαρμογή.

Μπείτε άμεσα στο www.hotelsrsv.com και καταχωρήστε το κατάλυμά σας, δωρεάν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider