Καλοκαίρι τέλος, καιρός για Μπάνσκο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καλοκαίρι τέλος, καιρός για Μπάνσκο
Στο www.18-24.gr μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για το χειμερινό προορισμό.

Ανυπομονείτε να έρθει ο χειμώνας; Λογικό! Όσο πέφτει η θερμοκρασία, τόσο πλησιάζει η ώρα για το Μπάνσκο. Το καλοκαίρι τελείωσε και οι καλοκαιρινές διακοπές δίνουν τη σκυτάλη για ακόμη μια χρονιά στις χειμερινές αποδράσεις στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό.

Το Μπάνσκο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χειμώνα γιατί πολύ απλά τα έχει όλα και συμφέρει αφού προσφέρει διαμονή, φαγητό και διασκέδαση σε πολύ προσιτές τιμές.

Το 18-24 Τravel που έχει κάνει θεσμό τις οδικές εκδρομές στο Μπάνσκο και αποτελεί τον βασικό πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή έχει ετοιμάσει και για τη φετινή σεζόν πραγματικές ευκαιρίες για για όλους όσους θέλουν να επισκεφτούν το χειμερινό θέρετρο.

Με μια επίσκεψη στο www.18-24.gr θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου για το Μπάνσκο μόνο από 49 ευρώ.

Επιπλέον από τις 12 Δεκεμβρίου το on line travel agency ξεκινά καθημερινές αναχωρήσεις για το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων και έχετε την ευκαιρία να κλείσετε το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών από 53 ευρώ.

Φυσικά και έχει φροντίσει να κάνει τη μετακίνηση όλων πιο εύκολη γι’ αυτό και φέτος αναχωρήσεις θα γίνονται από 10 πολεις-αφετηρίες.

Όταν, λοιπόν, μπορείτε να επισκεφτείτε το Μπάνσκο με τόσο χαμηλές τιμές τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων και να κάνετε από νωρίς την κράτηση σας για να εξασφαλίσετε την καλύτερη τιμή.

Και για όσους αναρωτιούνται πως μπορούν να περάσουν τη μέρες τους στο Μπάνσκο εκτός από το χιονοδρομικό, το 18-24 Τravel παρεχει στους πελάτες του μια σειρα από δραστηριότητες για να κάνει ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή. Συνδυάστε, λοιπόν, την παραμονή σας στο Μπάνσκο με μια εκδρομή στο Razlog και στο Dobrinishte, μια επίσκεψη στο κέντρο ιππασίας, βόλτες με ATV και φυσικά με μια βόλτα στα ιαματικά λουτρά. Επιπλέον, απολαύστε αποκλειστικά προνόμια και στη νυχτερινή διασκέδαση, με δωρεάν είσοδο στο καλύτερο club της περιοχής αλλά και ειδικές τιμές.

Και αυτός ο χειμώνας θα είναι Μπάνσκο. Μπείτε τώρα στο www.18-24.gr και κάντε την κράτηση σας γιατί όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider