Εισήγηση ειδικών: Ανοίγουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης από 1η Ιουλίου - Επέκταση ωραρίου έως 1:30

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εισήγηση ειδικών: Ανοίγουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης από 1η Ιουλίου - Επέκταση ωραρίου έως 1:30
Τι αποφάσισαν για απαγόρευση κυκλοφορίας, δεξιώσεις γάμων, εμποροπανήγυρεις και ΟΠΑΠ

Πράσινο φως για την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τη 01:30 και την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση από το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου, έδωσε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας.

Οι ειδικοί δίνουν επίσης συγκατάθεση για την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την 1η Ιουλίου, οπότε εισηγούνται να ανοίξουν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης,

Το όριο για τη διεξαγωγή των γάμων και βαπτίσεων αυξάνεται στα 300 άτομα, ενώ οι εμποροπανήγυρεις θα επιτραπούν όταν θα έχει εμβολιαστεί το 50% του πληθυσμού στην περιφέρεια.

Όπως όλα δείχνουν, λόγω διεξαγωγής του πρωταθλήματος EURΟ θα επιτραπεί στα καταστήματα ΟΠΑΠ ένα άτομο ανά τραπέζι, με αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών ανάλογες με αυτές της εστίασης.

Τέλος, αναμένεται να ανοίξουν τα φροντιστήρια με τους κανόνες που ίσχυαν και πριν σταματήσει η λειτουργία τους, ωστόσο οι ειδικοί δεν έχουν εισηγηθεί ακριβή ημερομηνία.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα στις 19:00, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider