Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Τα μνημεία UNESCO της πόλης σε πλατφόρμα της Google

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Τα μνημεία UNESCO της πόλης σε πλατφόρμα της Google
Η προβολή των Μνημείων UNESCO της Θεσσαλονίκης στην εξειδικευμένη πλατφόρμα αποτελεί συνέχεια της παρουσίασής τους από τον Οργανισμό Τουρισμού στο World Heritage.

Τα μνημεία UNESCO της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) στην πλατφόρμα Τεχνών και Πολιτισμού Google (Google Arts and Culture platform), η οποία προβάλλει τοποθεσίες παγκόσμιας κληρονομιάς παγκοσμίως.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα περιλαμβάνει έναν πολύγλωσσο ιστότοπο και μια επιτυχημένη εφαρμογή για κινητά, ενώ έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους προορισμούς να προβάλλουν πολλαπλές ιστορίες για τη θέση παγκόσμιας κληρονομιάς τους και τη συμβολή τους στην πολιτιστική ανάπτυξη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η προβολή των Μνημείων UNESCO της Θεσσαλονίκης στην εξειδικευμένη πλατφόρμα αποτελεί συνέχεια της παρουσίασής τους από τον Οργανισμό Τουρισμού στο World Heritage. Είναι η επίσημη έκδοση της UNESCO, που περιλαμβάνει λεπτομερή άρθρα για πολιτιστικούς και φυσικούς χώρους Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Ένα μακροπρόθεσμο έργο, έντυπο και ψηφιακό, συνδυάζοντας εκπαιδευτική και τουριστική προώθηση. Δυνατό του πλεονέκτημα είναι ότι υποστηρίζεται και προωθείται από την UNESCO», δηλώνει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του ΟΤΘ Βούλα Πατουλίδου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Unesco: Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο επηρεάστηκαν από την πανδημία Covid-19

Στα Γλυπτά του Παρθενώνα θα αναφερθεί ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην UNESCO

gazzetta
gazzetta reader insider insider