Στα τέλη Οκτωβρίου το μεγάλο συνέδριο της ένωσης τουριστικών γραφείων της Γερμανίας στην Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα τέλη Οκτωβρίου το μεγάλο συνέδριο της ένωσης τουριστικών γραφείων της Γερμανίας στην Ελλάδα
Το συνέδριο θα λάβει στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και απευθείας μετάδοση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες των τουριστικών πρακτόρων της Ελλάδας για την διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου της γερμανικής ένωσης τουριστικών γραφείων, DRV, που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα στο Costa Navarino από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου υβριδικά, με πολυπληθή φυσική παρουσία και απευθείας μετάδοση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, η διοργάνωση θα συμβάλλει καθοριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών επαγγελματιών του οργανωμένου τουρισμού και φέρει ευκαιρίες συνεργασίας, εξωστρέφειας και ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με μια ισχυρή αγορά για τη χώρα μας, εν όψει της ερχόμενης, καθοριστικής χρονιάς για την αποκατάσταση του διεθνούς και ελληνικού τουρισμού.

Η γερμανική ένωση επέλεξε την Ελλάδα για την συνάντηση των μελών της, κάτι το οποίο σημαίνει ευρεία προβολή για την χώρα μας, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα τουριστική αγορά – αλλά και σειρά επαφών και συζητήσεων με τους Έλληνες συμμετέχοντες στην διοργάνωση, αναφέρουν οι εν Ελλάδι τουριστικοί πράκτορες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κικίλιας: Η Σαντορίνη μπορεί να γίνει παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

gazzetta
gazzetta reader insider insider