Η λύση Huawei CloudCampus επαναπροσδιορίζει τα Εταιρικά Δίκτυα Campus

Newsroom
Μοιράσου το
Η λύση Huawei CloudCampus επαναπροσδιορίζει τα Εταιρικά Δίκτυα Campus
Στο Huawei Global Analyst Summit 2022 (HAS 2022), η Huawei παρουσίασε τα δίκτυα campus επόμενης γενιάς με: πρόσβαση all-gigabit, απλοποιημένη και χαμηλών εκπομπών άνθρακα αρχιτεκτονική δικτύου, hyper-converged διασύνδεση και έξυπνο O&M δικτύου. Αυτή η κίνηση εδραιώνει τη δέσμευση της Huawei να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρηματικών campuses.

Στο Huawei Global Analyst Summit 2022 (HAS 2022), η Huawei παρουσίασε τα δίκτυα campus επόμενης γενιάς με: πρόσβαση all-gigabit, απλοποιημένη και χαμηλών εκπομπών άνθρακα αρχιτεκτονική δικτύου, hyper-converged διασύνδεση και έξυπνο O&M δικτύου. Αυτή η κίνηση εδραιώνει τη δέσμευση της Huawei να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρηματικών campuses.

Ο Dr. Li Xing, Πρόεδρος του Campus Network Domain, Data Communication Product Line της Huawei, περιέγραψε την αξία της επόμενης γενιάς βιομηχανίας δικτύων campus.

Η άνοδος των τεχνολογιών, όπως το cloud, το IoT και τα big data, επεκτείνει την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων από τους χώρους εργασίας έως τους χώρους παραγωγής και λειτουργίας και από τα κεντρικά γραφεία έως τα υποκαταστήματα και το cloud. Σε αυτό το πλαίσιο, τα επιχειρηματικά campuses αναμένεται να επιτρέψουν έξυπνα, συνεργατικά περιβάλλοντα γραφείων και παραγωγής για βελτιωμένη δημιουργικότητα της ομάδας και πιο ευέλικτη συνεργασία. Πέρα από αυτό, τα campuses πρέπει να επιταχύνουν την πρόσβαση στο cloud για υπηρεσίες, ανοίγοντας το δρόμο για παγκόσμια συνεργασία υπηρεσιών εν μέσω ενός μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Τα δίκτυα campus αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, συνδέοντας το cloud στη μία άκρη και όλα τα πράγματα στην άλλη άκρη.

«Στην ψηφιακή εποχή, τα δεδομένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγικότητας και το cloud είναι ζωτικής σημασίας για την νοημοσύνη», δήλωσε ο Δρ. Li Xing, Πρόεδρος του Campus Network Domain, Data Communication Product Line της Huawei. «Τα δίκτυα campus λειτουργούν ως ένα νευρωνικό δίκτυο που γεφυρώνει δεδομένα και νοημοσύνη, βελτιστοποιώντας τη ροή δεδομένων και αξιοποιώντας το πλήρες δυναμικό της νοημοσύνης».

Τα παραδοσιακά δίκτυα campus αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, όπως μη συνεχή ασύρματη δικτύωση, περίπλοκη αρχιτεκτονική δικτύου, δύσκολη πρόσβαση στο cloud για τα παραρτήματα και χαμηλή απόδοση O&M. Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις και για να ανοίξει το δρόμο για τη μελλοντική ψηφιακή κατασκευή των επιχειρήσεων, η Huawei πρότεινε την ιδέα ενός δικτύου campus επόμενης γενιάς που επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στο campus, την αρχιτεκτονική, τα υποκαταστήματα και το O&M.

Επαναπροσδιορίζοντας την πρόσβαση στο campus: Το WLAN έχει γίνει η πρώτη επιλογή για τις επιχειρήσεις ως τρόπος ασύρματης πρόσβασης. Ως βασικός παράγοντας στα πρότυπα Wi-Fi, η Huawei επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στο δίκτυο campus με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων AirEngine. Ειδικότερα, το τεχνικό πλαίσιο Wi-Fi 6 Advanced της Huawei - ένα βασικό ορόσημο πριν το Wi-Fi 7 γίνει ο κανόνας - ξεχωρίζει με τρία μοναδικά χαρακτηριστικά: gigabit σε όλο το δίκτυο, έξυπνο έλεγχο σε πραγματικό χρόνο και εναρμονισμένο IoT και ανίχνευση. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Wi-Fi 6 Advanced είναι ιδανικό για τη δημιουργία γρήγορων, σταθερών και έξυπνων πλήρως ασύρματων δικτύων.

Επαναπροσδιορίζοντας την αρχιτεκτονική του campus: Η Huawei καινοτομεί με μία νέα αρχιτεκτονική δικτύου campus με τέσσερα νέα χαρακτηριστικά: απλοποίηση, χαμηλές εκπομπές άνθρακα, ασφάλεια και ένα ενοποιημένο δίκτυο. Αυτή η νέα αρχιτεκτονική μειώνει τους διαχειριζόμενους κόμβους κατά 87% και την κατανάλωση ενέργειας ολόκληρου του δικτύου κατά 30%. Επιτρέπει επίσης ενσύρματες και ασύρματες υπηρεσίες, υπηρεσίες γραφείου, υπηρεσίες παραγωγής και υπηρεσίες IoT σε ένα δίκτυο, ενώ διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες αυτές είναι απομονωμένες με ασφάλεια και λειτουργούν σταθερά χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως το VXLAN, το Network Slicing και το iConnect 3.0.

Επαναπροσδιορίζοντας τα υποκαταστήματα campus: Η λύση SD-WAN της Huawei επαναπροσδιορίζει τα δίκτυα υποκαταστημάτων, επιτρέποντας τα ασφαλή και premium multi-cloud και τη multi-branch διασύνδεση. Καθώς οι τεχνολογίες cloud υιοθετούνται ευρύτερα, δεκάδες επιχειρηματικές υπηρεσίες μεταφέρονται στο cloud.Η Huawei ανταποκρίνεται σε αυτό προτείνοντας τη λύση SD-WAN που επιτρέπει τη συνδρομή δικτύου κατ' απαίτηση ανά λειτουργία, απόδοση ή χωρητικότητα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Επιπλέον, με το cloudification του δικτύου, η ασφάλεια από το υποκατάστημα στο cloud αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις. Το Huawei SD-WAN αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις αναπτύσσοντας κεντρικά την επαγγελματική προστασία ασφαλείας στα γραφεία ή στο cloud, ενώ παράλληλα αξιοποιεί πλήρως τις λειτουργίες ασφαλείας τοπικών υποκαταστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από ολοκληρωμένη διασφάλιση ασφάλειας.

Επαναπροσδιορίζοντας τη λειτουργία & διαχείριση του campus: Η Huawei πρωτοστατεί στην εφαρμογή δικτύων campus αυτόνομης οδήγησης L3 που επαναπροσδιορίζουν το O&M. Πιο αναλυτικά, η λύση της Huawei σπάει τα όρια της χειροκίνητης διαχείρισης και δίνει τη δυνατότητα στα τερματικά να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο και να απολαμβάνουν συνεχή εμπειρία. Επίσης, σπάει τα όρια του δικτύου και διασφαλίζει ενοποιημένο O&M σε WLAN, LAN και WAN. Άλλα βασικά σημεία περιλαμβάνουν την αποκοπή από την μεγάλη ανάγκη για υψηλές δεξιότητες και την ενεργοποίηση της ψηφιακής διαχείρισης πλήρους κύκλου ζωής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:54

Ευλογιά των πιθήκων: Ο EMA εγκρίνει νέα τεχνική για τη χορήγηση του εμβολίου

23:36

Πλεύρης: Οι ασθενείς με διαβήτη θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται αδιάλειπτα από τον ΕΟΠΥΥ

23:28

Ινδονησία: Βλαντίμιρ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ θα παραστούν στη σύνοδο της G20 στο Μπαλί

23:18

ΥΠΟΙΚ: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους πληγέντες από τις φωτιές στην Αττική

23:07

Wall Street: Κυριάρχησε το αρνητικό πρόσημο - Απώλειες 2,5% για τον Nasdaq

22:43

WTI: Η σημερινή άνοδος περιόρισε στο 1,4% τις εβδομαδιαίες απώλειες

22:31

ΝΑΤΟ: Αντιπροσωπείες της Φινλανδίας, της Σουηδίας και της Τουρκίας θα συναντηθούν στο Ελσίνκι

22:09

Σολτς: «Δεν υπήρχε τίποτα» δήλωσε ο καγκελάριος για το σκάνδαλο Cum-Ex

21:51

Πεντάγωνο: Ανακοίνωσε νέο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία, ύψους 775 εκατ. δολαρίων

21:35

Επιχειρηματικά Πάρκα: Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου μέχρι τις 2/9

21:13

Χρυσός: Άγγιξε χαμηλό τριών εβδομάδων - 5η συνεχόμενη ημέρα απωλειών

20:56

Συνολικά 35 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

20:51

Walmart: Επεκτείνει την κάλυψη ταξιδιωτικών εξόδων των εργαζομένων για ιατρικούς λόγους όπως η άμβλωση

20:39

Washington Post: Η FSB έπειθε τη ρωσική ηγεσία ότι η Ουκρανία είναι αδύναμη

20:21

Ισπανία: 14 πτήσεις της Easyjet ακυρώθηκαν λόγω απεργίας των πιλότων

20:07

Attica Bank: Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία κεφαλαιακής ενίσχυσης

20:05

Σπάει τα φρένα η τιμή του φυσικού αερίου – Υπό αίρεση οι εκτιμήσεις για πληθωρισμό 9% φέτος

19:47

Σερβία: Έπεσε η στάθμη του Δούναβη, έκαναν την εμφάνισή τους γερμανικά πολεμικά πλοία από το 1944

19:39

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Δημήτρης Θεοδωρακάτος νέος Επικεφαλής της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μετόχων

19:35

Bloomberg: Η Τράπεζα Κύπρου απέρριψε πρόταση εξαγοράς από την Lone Star Funds έναντι 1,51 ευρώ ανά μετοχή

19:23

Gazprom: Ο Nord Stream 1 θα διακόψει τη λειτουργία του τρεις μέρες στα τέλη Αυγούστου

19:07

Οι αυξημένες τιμές παραγωγού στη Γερμανία «έριξαν» τις ευρωπαϊκές αγορές

19:02

Σουηδία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Μάλμε - Δύο τραυματίες

18:57

Φινλανδία: Η Σάνα Μάρι υποβλήθηκε σε τεστ για ναρκωτικά, διαβεβαιώνει ότι ουδέποτε έκανε χρήση

18:44

Ελιζέ: Ο Πούτιν συμφωνεί για αποστολή της ΙΑΕΑ στη Ζαπορίζια - Προειδοποιεί για τον κίνδυνο «καταστροφής»

18:26

Ιταλία - Δημοσκόπηση: Κοντά στο 50% η στήριξη προς τη συντηρητική συμμαχία

18:22

Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Συκά Φθιώτιδας

18:08

Σκάνδαλο Cum-Εx: Ενώπιον εξεταστικής καταθέτει ο Σολτς

17:51

Γκουτέρες: Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για την πρόσβαση στα ουκρανικά σιτηρά

17:39

Κέρδη άνω του 2% για το Χρηματιστήριο στην εβδομάδα κόντρα στις διεθνείς αγορές