100 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον ΔΕΔΔΗΕ - Θέσεις με ή χωρίς πτυχίο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
100 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον ΔΕΔΔΗΕ - Θέσεις με ή χωρίς πτυχίο
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.deddie.gr) αρχίζει την Παρασκευή 28 Μαϊου.

Στην πρόσληψη 100 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ, για την κάλυψη αναγκών στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 26 πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στις ειδικότητες Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών, 26 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 48 Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών- Υποσταθμών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.deddie.gr) αρχίζει την Παρασκευή 28 Μαϊου και λήγει στις 17 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1/2021, είναι η εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ που αφορά στις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Για την εγγραφή οι υποψήφιοι μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ επιλέγουν τη διαδρομή «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου
Χρόνου» - Προκήρυξη 1/2021 - «Υποβολή Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης» - «Εγγραφή μέσω ΓΓΠΣ» και εγγράφονται µέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ με τους κωδικούς Taxisnet. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επιλέγουν «Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ» ώστε να εισέλθουν στην εφαρμογή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider