ΟΤΟΕ: Μέτρα για την προστασία των τραπεζοϋπαλλήλων από τον κοροναϊό

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΟΤΟΕ: Μέτρα για την προστασία των τραπεζοϋπαλλήλων από τον κοροναϊό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Μέτρα για τα αναγκαία μέτρα αποτελεσματικής προστασίας της υγείας των εργαζομένων ζητάει η ΟΤΟΕ.

«Να διευκολύνουν τη χορήγηση αντίστοιχων έκτακτων ειδικών αδειών με αποδοχές στους τραπεζοϋπαλλήλους που δεν έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής φύλαξης των παιδιών τους» ζητάει με επιστολή της η ΟΤΟΕ στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών και στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά και από τη σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των παιδικών σταθμών, για τις επόμενες 14 ημέρες, η ΟΤΟΕ απέστειλε επιστολές στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών και στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας, καλώντας τις Τράπεζες «να διευκολύνουν τη χορήγηση αντίστοιχων έκτακτων ειδικών αδειών με αποδοχές στους τραπεζοϋπαλλήλους που δεν έχουν τη δυνατότητα εναλλακτικής φύλαξης των παιδιών τους.»

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η τραπεζοϋπαλληλική Ομοσπονδία «Από την πλευρά μας, στη σημερινή συγκυρία αποτροπής της εξάπλωσης του ιού Covid-19 θεωρούμε αυτονόητη την υποχρέωση των Τραπεζών αφ’ ενός να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα αποτελεσματικής προστασίας της υγείας των εργαζομένων και του συναλλασσόμενου με αυτές κοινού, αφ’ ετέρου να παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους εργαζόμενους γονείς.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ιδιωτικό χρέος: Πρεμιέρα στις 20 Μαΐου για το Μητρώο Παρακολούθησης οφειλών

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά - Ποιες χώρες απολαμβάνουν baby boom

Ποιος είναι ο αμερικανικός όμιλος που «βάζει πόδι» στην ελληνική αγορά πολυετούς κατοικίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider