Μια ιστοσελίδα που θα λειτουργεί «εντός» του gov.gr ετοιμάζει η κυβέρνηση, όπου θα παρουσιάζονται λεπτομερώς όλες οι δράσεις, όλων των υπουργείων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά και των συνεπειών αυτού, ενώ θα υπάρχει και μια σειρά χρήσιμων ερωταπαντήσεων.

Όπως αναφέρει το Reader.gr η ιστοσελίδα θα λέγεται covid19.gov.gr και αναμένεται να είναι «στον αέρα» εντός της εβδομάδας, ενώ θα εδρεύει στην Προεδρία της κυβέρνησης, μιας και ο υφυπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος είναι επιφορτισμένος με τη συλλογή όλων των δράσεων από όλα τα υπουργεία, στο πλαίσιο και του συστήματος «ΜΑΖΙ» που υποβοηθά το κυβερνητικό έργο. 

Καίριας σημασίας θεωρείται το κομμάτι των ερωταπαντήσεων και αυτό γιατί κυβερνητικά στελέχη έχουν γίνει δέκτες χιλιάδων ερωτημάτων από πολίτες, γενικότερων αλλά και πιο εξειδικευμένων για τους περιορισμούς κυκλοφορίας, αλλά και για τα οικονομικά μέτρα. Έτσι, πλέον θα υπάρχουν σωρευτικά οι απαντήσεις στα ερωτήματα που έγιναν όλες τις προηγούμενες μέρες, ενώ θα υπάρχει και μια ενότητα, η οποία θα καταγράφει και βασικές απορίες των πολιτών, όπερ σημαίνει ότι η λειτουργία της ιστοσελίδας θα είναι δυναμική.