Γαλλία: Ο Φρ. Ολάντ υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Μέτωπο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία: Ο Φρ. Ολάντ υποψήφιος βουλευτής με το Λαϊκό Μέτωπο
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές, με τη σύμπραξη των κομμάτων της Αριστεράς.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νέο Λαϊκό Μέτωπο, τη σύμπραξη των κομμάτων της Αριστεράς ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία.

Σύμφωνα με εφημερίδα της περιοχής της πόλης Τουλ, στην οποία ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είχε διατελέσει δήμαρχος με το Σοσιαλιστικό κόμμα, ο Φρανσουά Ολάντ θα κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές της 30ής Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: «Γκάζι» από την ΑΑΔΕ για τα έργα της φορολογικής διοίκησης – Προσλαμβάνει ανεξάρτητο ελεγκτή για την παρακολούθηση των στόχων

Υποδομές: «Σήμα» στους κατασκευαστές για οδικά έργα στην Αττική (Πρότυπες Προτάσεις)

Η πράσινη μετάβαση απογειώνει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων: Ποιος θα πληρώσει τα 5 τρισ.

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider