Τριαντόπουλος: Στήριξη και αποκατάσταση της Σάμου - Δημιουργία άυλης χρεωστικής κάρτας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τριαντόπουλος: Στήριξη και αποκατάσταση της Σάμου - Δημιουργία άυλης χρεωστικής κάρτας
Κατά τη σύσκεψη «αναλύσαμε την τρέχουσα κατάσταση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης μετά τον σεισμό», δήλωσε ο κ. Τριαντόπουλος.

Τα σχέδια για τις νέες παρεμβάσεις που δρομολογούνται για τη στήριξη και αποκατάσταση της Σάμου συζήτησε κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, με τους φορείς του νησιού.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, «στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Σάμο, με κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον ΓΓ του υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες, μαζί με τον βουλευτή Χρ. Στεφανάδη, είχαμε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Δ. Σάμου, με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών παραγόντων, παραγωγικών φορέων και αρκετών πολιτών".

Κατά τη σύσκεψη "αναλύσαμε την τρέχουσα κατάσταση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης μετά τον σεισμό, συζητήσαμε με τους ενδιαφερόμενους για τις νέες παρεμβάσεις που δρομολογούνται -όπως η στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της Σάμου μέσα από τη δημιουργία άυλης χρεωστικής κάρτας- και απαντήσαμε στα ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες. Και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε τη γόνιμη συνεργασία που έχουμε με όλους".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

arogi.gov.gr: Ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα για τους σεισμόπληκτους της Σάμου

gazzetta
gazzetta reader insider insider