Επίσκεψη Σκρέκα στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα την Πέμπτη 7/4

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επίσκεψη Σκρέκα στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα την Πέμπτη 7/4
Θα υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στη Ρεβυθούσα με λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το ΥΠΕΝ στις 11:30.

Τις εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα θα επισκεφτούν την Πέμπτη 7 Απριλίου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και η Ευρωπαία Επίτροπος Ενέργειας, Kadri Simson.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, θα υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στη Ρεβυθούσα με λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το ΥΠΕΝ στις 11:30.

Το λεωφορείο θα βρίσκεται απέναντι από το Υπουργείο, επί της λεωφόρου Μεσογείων. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Υπουργού και της Ευρωπαίας Επιτρόπου στις εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δήμος Αθηναίων: 182 προσλήψεις με μισθό έως και 1.600 - Όλες οι ειδικότητες

Μισός φόρος για όσους επιστρέψουν στην Ελλάδα και δουλέψουν στο Δημόσιο

Τα γαλάζια «πηγαδάκια» για την επίσκεψη Τραμπ - Το «όχι» Καραμανλή - Η επιστροφή του… 2015 πάνω από τον Τσίπρα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider