Η Ρωσία έτοιμη να αποκαταστήσει την συνεργασία με τη Βρετανία σε στρατιωτικά ζητήματα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ρωσία έτοιμη να αποκαταστήσει την συνεργασία με τη Βρετανία σε στρατιωτικά ζητήματα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Μετά από επικοινωνία που είχε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού με τον Βρετανό ομόλογό του Μπεν Γουάλας.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού είπε στον Βρετανό ομόλογό του Μπεν Γουάλας ότι το υπουργείο του είναι έτοιμο να εξετάσει το ενδεχόμενο να επαναλάβει τη συνεργασία με τη Βρετανία σε στρατιωτικά θέματα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μετά τις συνομιλίες των υπουργών Άμυνας στην Μόσχα.

«Ο Σοϊγκού υπογράμμισε, ότι το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είναι έτοιμο να εξετάσει τις προτάσεις για την αποκατάσταση της διμερούς συνεργασίας σε στρατιωτικά θέματα. Επιτεύχθηκε κατανόηση για την συνέχιση των επαφών μεταξύ υπουργείων Άμυνας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι «οι πλευρές επισήμαναν την σημασία της συνέχισης των επαφών σε ζητήματα πρόληψης περιστατικών και μείωσης των κινδύνων ακούσιων συγκρούσεων στις στρατιωτικές δραστηριότητες», όπως και ότι στην ημερήσια διάταξη συμπεριλήφθηκαν «τα πιο επίκαιρα προβλήματα της ευρωπαϊκής ασφάλειας και της συνεργασίας των υπουργείων Άμυνας των δυο χωρών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Buy in May and stay» – Το ισχυρότερο δίμηνο της τριετίας στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

ΕΚΤΕΡ: Ανεκτέλεστο 200 εκατ., νέες mega συμβάσεις και πτυχίο – «Βλέπει» τζίρο 300 εκατ. και ebitda margin 15%

Τσάφος: Γιατί η Ελλάδα είναι φθηνότερη στο ρεύμα από γειτονικές χώρες – Τα δύο κρίσιμα «ατού»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider