Ελλάδα
09-04-2021 | 11:44

Βορίδης: Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές

Newsroom
Μοιράσου το
Βορίδης: Δεν υπάρχει καν πολιτικός λόγος για πρόωρες εκλογές
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στη διάψευση κάθε σεναρίου για πρόωρες εκλογές προχώρησε την Παρασκευή ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας το περιστατικό στην πλατφόρμα του ΥΠΕΣ «Μάθε που Ψηφίζεις».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Βορίδης δήλωσε «έχει τοποθετηθεί επί του ζητήματος αυτού ο πρωθυπουργός με μεγάλη καθαρότητα και σαφήνεια και έχει πει ότι δεν υπάρχει αυτό», σημείωσε ο κ. Βορίδης. 

Εξήγησε ότι η πλατφόρμα ενημερώνεται τακτικά και περιοδικά για τα στοιχεία των ετεροδημοτών και περίπου με αυτόματο τρόπο φάνηκε το 2021 «το οποίο είναι προφανώς λάθος».

Για το λιανεμπόριο στις «κόκκινες» από τον κορονοϊό περιοχές ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι να να ανοίξει αλλά πρέπει να γίνεται η συνεκτίμηση με την πορεία της πανδημίας και τα δεδομένα της. Διαβεβαίωσε ότι ακόμη και αν δεν ξεκινήσει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη η στήριξη των επιχειρηματιών θα συνεχιστεί. 

Σχετικά με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό κατά το Πάσχα, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «περιμένουμε όλοι να ακούσουμε ανακοινώσεις για το θέμα των μετακινήσεων» και πως σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα μείνει στην Αθήνα, σύμφωνα με το skai.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.