Παπανάτσιου: Δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παπανάτσιου: Δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο

Διαβεβαιώσεις πως «δεν θα χρειαστεί να μειωθεί το αφορολόγητο», παρείχε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας, το πρωί της Παρασκευής, στην ΕΡΤ.

Η κυρία Παπανάτσιου εμφανίστηκε σχετικά αισιόδοξη για τους στόχους σχετικά με το αφορολόγητο. Όπως είπε «δεν θα χρειαστεί να μειωθεί το αφορολόγητο. Οι φετινές φορολογικές δηλώσεις θα υποβληθούν από τον Απρίλιο, ενώ θα υπάρξει και ηλεκτρονικός έλεγχος για τα Ι.Χ», αποκάλυψε.

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, για τη διαδικασία των πλειστηριασμών, η κυρία Παπανάτσιου επανέλαβε ότι αφορούν οφειλές προς το δημόσιο, δεν κατάσχεται η πρώτη και μοναδική κατοικία, καθώς και πως «στόχος είναι οι στρατηγικοί κακοπληρωτές».

Ταυτόχρονα εξήγησε πως δεν υπάρχει δέσμευση για τη διενέργεια 130.000 πλειστηριασμών την επόμενη τετραετία.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Οικονομικών, οι νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων θα ανακοινωθούν τέλος Μαρτίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Μόλις το 2,5% των 30άρηδων είναι γονείς - Με εισοδήματα έως 10.000 ευρώ η πλειοψηφία τους

Ακίνητα: Έξι φορο-ανάσες για τους ιδιοκτήτες το 2026 – «Ψαλίδι» σε φόρους και τεκμήρια

Οι ξεχωριστές business της Τότεναμ: Πώς οι 0 εγχώριοι τίτλοι «χαρίζουν» χρυσάφι στους Λονδρέζους

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider