ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού στόλου τον Μάιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού στόλου τον Μάιο
Αύξηση 0,8% κατέγραψε η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου τον μήνα Μάιο 2025, σε σύγκριση με την αντίστοιχη του Μαΐου 2024, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Αύξηση 0,8% κατέγραψε η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου τον μήνα Μάιο 2025, σε σύγκριση με την αντίστοιχη του Μαΐου 2024, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Μαΐου έτους 2024 προς τον Μάιο 2023, είχε καταγραφεί αύξηση κατά 0,2%.

Η Ολική Χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, παρουσίασε μείωση κατά 3,5% τον μήνα Μάιο 2025 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Μαΐου 2024. Κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Μαΐου του έτους 2024 προς τον Μάιο 2023 είχε καταγραφεί μείωση κατά 3,5%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΣΕΦ - ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ποια κατασκευαστική θα κάνει το ενεργειακό «λίφτινγκ» της «κόκκινης» μπασκετικής αρένας

Τα νούμερα πίσω από τους Metallica

Γολγοθάς η μεταβίβαση ακινήτου: Έως 213 ημέρες στη Θεσσαλονίκη - Πόσο θέλει η έκδοση άδειας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider