Χατζηδάκης: Η πάταξη της φοροδιαφυγής θα φέρει μειώσεις φόρων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χατζηδάκης: Η πάταξη της φοροδιαφυγής θα φέρει μειώσεις φόρων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τη σημασία πάταξης της φοροδιαφυγής, που θα οδηγήσει σε μείωση φόρων, ανέλυσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Τη σημασία πάταξης της φοροδιαφυγής, που θα οδηγήσει σε μείωση φόρων, ανέλυσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέχεια του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που παρουσιάστηκε χθες.

«Υπολογίζουμε ότι το 2027 θα έχουμε μία αύξηση των κρατικών εσόδων, της τάξεως των 2,5 δισ. ευρώ, κατά των μέτρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Αυτό είναι φορολογική δικαιοσύνη», ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Εάν πράγματι διαπιστωθεί αυτή η πρόοδος και καταγραφεί και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τότε χωρίς να δημιουργηθεί θέμα ως προς την ισορροπία, θα υπάρξει μείωση φόρων, με την προτεραιότητα να δίνεται στους άμεσους φόρους γιατί αυτοί πάνε κατευθείαν στις τσέπες των ανθρώπων», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η ΝΔ έχει ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα, φιλολαϊκό, και «θα προχωρήσουμε μπροστά για να το εφαρμόσουμε». «Ούτε εγώ, αλλά ούτε πρωτίστως ο πρωθυπουργός θα λερώσουμε το όνομά μας με λαϊκίστικες παρεκτροπές, τα οποία θα μπορούσαν να ζημιώσουν την οικονομία αλλά και την πατρίδα μας», τόνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πράσινα τιμολόγια: Διττή εικόνα στις χρεώσεις Αυγούστου με την μέση τιμή στα 18,8 λεπτά/kWh – Αύξηση 8% από μήνα σε μήνα

Ανάγκη πακέτων στήριξης παραγωγών για να συνεχίσουν μετά από φυσικές καταστροφές

Πυρκαγιές: Γιατί οι φωτιές γίνονται όλο και πιο ανεξέλεγκτες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider