ΗΠΑ: «Καμπάνα» στην Amazon για απαγόρευση του συνδικαλισμού σε εργαζομένους της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: «Καμπάνα» στην Amazon για απαγόρευση του συνδικαλισμού σε εργαζομένους της
Για τα αδικήματα των απειλών, της ανάκρισης και της παρακολούθησης υπαλλήλων της που σκόπευαν να ιδρύσουν σωματείο σε αποθήκη της εταιρείας στη Νέα Υόρκη.

Ένοχη για παραβίαση ομοσπονδιακών νόμων των ΗΠΑ κρίθηκε η Amazon, με τον τεχνολογικό κολοσσό να κατηγορείται για προσπάθεια απειλών εις βάρος εργαζομένων του για το δικαίωμα του συνδικαλισμού.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Amazon βρέθηκε ένοχη για τα αδικήματα των απειλών, της ανάκρισης και της παρακολούθησης υπαλλήλων της που σκόπευαν να ιδρύσουν σωματείο σε αποθήκη της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ζητά την υποχρεωτική διεξαγωγή σεμιναρίων επιμόρφωσης για τους μάνατζερ της Amazon ώστε «να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Lamda Development - Ελληνικό: Τι περιλαμβάνει ο πρόσφατος κύκλος πωλήσεων/deals μεγάλου βεληνεκούς - «Γεμάτα» ταμεία από οικιστικά

Τουρισμός: Νωρίς ανοίγει η σεζόν και το 2026

ΔΕΗ: Προ των πυλών το κοινωνικό ομόλογο των 5 εκατ. – Διάθεση στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider