508 θέσεις μονίμων στα υπουργεία Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
508 θέσεις μονίμων στα υπουργεία Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης
Tο «πράσινο φως» για την έκδοσή τους έχουν λάβει δύο νέες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού, για 341 θέσεις στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και 167 θέσεις σε υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Tο «πράσινο φως» για την έκδοσή τους έχουν λάβει δύο νέες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού, που αφορούν 341 θέσεις στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας και 167 θέσεις σε υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο πρώτος διαγωνισμός σε Κέντρα Πρόνοιας αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα, μέσω του ΑΣΕΠ και θα απευθύνεται σε υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, 62 διαφορετικών ειδικοτήτων.

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται αφορούν: Λογοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Διοικητικούς, Παιδαγωγούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Ηλεκτρολόγους, Οδηγούς και βοηθητικό προσωπικό (ΥΕ).

Το επόμενο αίτημα που έχει πάρει τον δρόμο για το ΑΣΕΠ, είναι εκείνο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πλήρωση συνολικά 167 μόνιμων θέσεων σε υπηρεσίες και φορείς του υπουργείου.

Η σχετική προκήρυξη είναι σχεδόν έτοιμη και αναμένεται να εκδοθεί εντός των προσεχών εβδομάδων, προκειμένου να σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και να οριστεί π προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Η νέα προκήρυξη θα αφορά θέσεις διοικητικού προσωπικού και θα απευθύνεται σε υποψήφιους από τις εξής ειδικότητες: ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Γεωπόνων (φυτικής παραγωγής), ΠΕ Κτηνιάτρων, ΠΕ Ιχθυολόγων, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Γεωργικού - Κτηνοτροφικού, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider