Συνεργασία My market με SPEEDEX και UBER για τις online παραγγελίες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία My market με SPEEDEX και UBER για τις online παραγγελίες
Στόχος της εταιρείας είναι να μειώσει δραστικά το διάστημα αναμονής των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Στην αναπροσαρμογή του τρόπου εξυπηρέτησης των ηλεκτρονικών παραγγελιών του online καταστήματός της προχωρά η αλυσίδα My market και στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται με τις εταιρείες SPEEDEX και UBER.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία υιοθετεί «καινοτόμες ενέργειες που θα λειτουργήσουν προσθετικά στις υπηρεσίες μας και θα διευκολύνουν τις παραδόσεις του eshop, μειώνοντας δραστικά το χρόνο αναμονής για την παράδοση των παραγγελιών, αλλά χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας».

Αναλυτικά:

1.Υπηρεσία Click & Collect: Ο πελάτης πραγματοποιεί ηλεκτρονικά την παραγγελία του μέσα από την πλατφόρμα του eshop αναγράφοντας την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί και την παραλαμβάνει από το κατάστημα. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα η παραγγελία να παραδοθεί στο αυτοκίνητό του, ώστε να μην υπάρξει καμία επαφή με το φυσικό κατάστημα, εφόσον το επιθυμεί. Η υπηρεσία θα προσφέρεται στις περιοχές της Αττικής, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο,.

2.Παράδοση παραγγελιών μέσα από δίκτυο διανομής My market: Έχοντας διπλασιάσει σχεδόν, τoν στόλο των οχημάτων μας κι έχοντας εντάξει νέους συναδέλφους στην ομάδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συνεχίζουμε δυναμικά και εξυπηρετούμε τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στην Ελλάδα, παραδίδοντας στο χώρο του πελάτη.

3.Παράδοση παραγγελιών με συνεργάτες: Υλοποιώντας πρωτοποριακές συνεργασίες με εταιρείες, κορυφαίες στο είδος τους, που εξειδικεύονται στο χώρο των διανομών και των μεταφορών, μειώνουμε δραστικά το διάστημα αναμονής των ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Πιο συγκεκριμένα:

SPEEDEX: Η καινοτομία στη συνεργασία μας με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των Ταχυμεταφορών είναι στην αξιοποίηση του στόλου της για την παράδοση στην πόρτα των πελατών μας, παραγγελιών που έχουν γίνει μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του eshop. Η οικονομική συναλλαγή γίνεται διαδικτυακά και δεν απαιτείται να γίνει κατά την παράδοση.

UBER: Κεφαλαιοποιώντας τις υπηρεσίες και την πρωτοποριακή τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας και αξιοποιώντας το στόλο οδηγών ταξί που συνεργάζονται με την Uber, παραδίδουμε με ασφάλεια στους πελάτες μας τις παραγγελίες που έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά.

Τέλος, όπως επισημαίνει συνεργάζεται ήδη πιλοτικά «με την πιο διάσημη on line πλατφόρμα διανομής φαγητού στην Ευρώπη και αξιοποιούμε και σε αυτήν την περίπτωση το στόλο της για να παραδώσουμε στους πελάτες μας τις παραγγελίες που έχουν κάνει ηλεκτρονικά μέσω του eshop. Η εταιρεία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των πιλοτικών αποστολών».

Τονίζεται τέλος ότι για να διασφαλίσουμε την άριστη κατάσταση των προϊόντων που θα παραδίδονται στους πελάτες μας, έχουμε εξασφαλίσει για όλους τους συνεργάτες μας ειδικά κουτιά διατήρησης της θερμοκρασίας τροφίμων (cooler boxes). Οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά και η παράδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον τρόπο και στο σημείο που έχει ορίσει ο πελάτης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider