Mohegan Gaming & Entertainment: Ο Ray Pineault νέος Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mohegan Gaming & Entertainment: Ο Ray Pineault νέος Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων
Νέο μέλος αποκτά η Εκτελεστική Ηγετική Ομάδα της Mohegan Gaming  & Entertainment.

Η Mohegan Gaming & Entertainment, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης θερέτρων ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας (IER) ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα το νεότερο μέλος της εκτελεστικής ηγετικής ομάδας της για την περαιτέρω υποστήριξη και αναβάθμιση της θετικής απόδοσης του οργανισμού και την καθοδήγηση της εταιρείας εν μέσω πρωτοφανών καιρών.

Ο Ray Pineault ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO) εν αναμονή της ρυθμιστικής έγκρισης.

Η προσθήκη στην C-Suite (τους διευθυντές εκτελεστικού επιπέδου) της MGE σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την εμπορική επωνυμία καθώς διαπλέει με επιτυχία στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας.

Kontomerkos: Χτίζουμε την καλύτερη εκτελεστική ομάδα

«Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας αντιμετώπισε προκλήσεις αυτήν την χρονιά λόγω της πανδημίας, ωστόσο είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της ομάδας μας έχουν επιταχύνει και έχουν θέσει την MGE σε μια πορεία θετικής δυναμικής, με ισχυρή απόδοση σε όλες τις ιδιοκτησίες από την επανέναρξή μας», δήλωσε ο Mario Kontomerkos, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Mohegan Gaming & Entertainment.

«Από το ξεκίνημα, η αποστολή μας ήταν να χτίσουμε την καλύτερη εκτελεστική ομάδα στον κλάδο και πιστεύω ότι είμαστε καθ' οδόν προς την επίτευξη αυτής της θέσης με έναν βετεράνο όπως ο Ray στο τιμόνι», σημειώνει.

Ο ρόλος του Ray Pineault

Μετά από σχεδόν 20 έτη υπηρεσίας στο Mohegan Tribe ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εμβληματικής ιδιοκτησίας της εμπορικής επωνυμίας, του Mohegan Sun Connecticut, και πιο πρόσφατα ως Περιφερειακός Πρόεδρος της MGE, ο Ray Pineault φέρνει μαζί του έναν πλούτο νομικής και επιχειρηματικής γνώσης στον ρόλο του ως Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων (COO). Σε αυτόν τον ρόλο, ο Ray θα επιβλέπει τους περιφερειακούς προέδρους της MGE ώστε να διασφαλίζει την επιχειρησιακή επιτυχία καθεμίας από τις εννέα ιδιοκτησίες του χαρτοφυλακίου της MGE στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Νότια Κορέα.

Ως COO, ο Ray θα διασφαλίζει ότι κάθε μία από τις ιδιοκτησίες της MGE ανά τον κόσμο πληροί ή υπερβαίνει τα σχέδια αναφορικά με τις επιχειρήσεις, την δέσμευση των εργαζομένων, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, τα πολιτιστικά, στρατηγικά και δημοσιονομικά σχέδια, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα ρυθμιστικής συμμόρφωσης. Ο Ray συμπληρώνει τη θέση του COO που προηγουμένως κατείχε ο Michael Silberling, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider