Αντισηπτικά χεριών με την υπογραφή της LVMH

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντισηπτικά χεριών με την υπογραφή της LVMH
Μετά τα πολυτελή αρώματα και καλλυντικά η LVMH επενδύει στην παραγωγή αντιβακτηριακών - αντισηπτικών τζελ για τα χέρια, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Αλλάζει ριζικά η γραμμή παραγωγής στα εργοστάσια της LVMH εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, καθώς από αρώματα και καλλυντικά πλέον θα παράγονται και «αλκοολικά» τζελ, τα γνωστά σε όλους μας αντισηπτικά / αντιβακτηριακά τζελ χεριών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNBC, ο οίκος πολυτελών προϊόντων περιόρισε δραστικά την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων για τις εταιρείες της, όπως η Christian Dior και η Givenchy, για να παράγει απολυμαντικά υγρά, αρχής γενομένης από χθες, Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς, εν μέσω πανδημίας Covid-19

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την αγορά με προϊόντα που βρίσκονται σε έλλειψη, εξαιτίας τόσο της αυξημένης ζήτησης, όσο και των μειωμένων εισαγωγών αντίστοιχων προϊόντων από τρίτες χώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γαλλικός κολοσσός πολυτελών προϊόντων θα παραδώσει τα απολυμαντικά στις γαλλικές αρχές και στο Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομειακά συστήματα της Ευρώπης, χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

«Με αυτή την πρωτοβουλία, ο όμιλος LVMH προσπαθεί να βοηθήσει στη μείωση του ρίσκου, περιορίζοντας την έλλειψη απαραίτητων προϊόντων υγιεινής στη Γαλλία, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Κλειστά καταστήματα, εστιατόρια και χώρους ψυχαγωγίας λόγω κορονοϊού

Η Γαλλία έκλεισε ήδη τα περισσότερα καταστήματα, εστιατόρια και χώρους ψυχαγωγίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός διευκρίνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα παραμείνουν σε λειτουργία, αλλά οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν την χρήση τους.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι άνθρωποι πρέπει να βγαίνουν μόνο για προμήθειες, για να κάνουν ελαφρά άσκηση και, αύριο, για να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Οι Γάλλοι πολίτες καλούνται να εργάζονται, κατά το δυνατόν, από το σπίτι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider