Ξεπέρασε τους 28,6 εκατ. συνδρομητές η Disney+

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεπέρασε τους 28,6 εκατ. συνδρομητές η Disney+
Στα 28,6 εκατ. έφτασαν οι συνδρομητές της υπηρεσίας Disney+ ξεπερνώντας τις προσδοκίες των επενδυτών.

Περισσότερους από 28, 6 εκατ. συνδρομητές έφτασε να έχει η online streaming πλατφόρμα της Disney+, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των επενδυτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα υπηρεσία της Walt Disney χαίρει θερμής ανταπόκρισης από το κοινό. Παράληλλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τα κέρδη τριμήνου ανεβάζοντας την τιμή της μετοχής στην Wall Street.

Όπως μεταδίδει το CNBC, τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 1,53 δολάρια έναντι εκτίμησης για 1,44 δολάρια, σύμφωνα με τη Refinitivμ, ενώ τα έσοδα έφτασαν στα 20,86 δισ. δολάρια έναντι προσδοκίας για 20,79 δισ. δολάρια.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η Disney έκανε μία δυναμική είσοδο στην προσφορά υπηρεσιών (video streaming), όπου μέχρι στιγμής κυριαρχεί η Netflix, με 167 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως.

Η Disney+ έρχεται νωρίτερα στην Ευρώπη

Σύμφωνα με το Business Insider, η Disney Plus επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένα κράτη της Ευρώπης από τον ερχόμενο Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, η streaming πλατφόρμα θα «ανοίξει» στις 24 Μαρτίου 2020, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία, και την Ελβετία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider