Αγορά Alfa Romeo, Fiat και Jeep από τον υπολογιστή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγορά Alfa Romeo, Fiat και Jeep από τον υπολογιστή
Από την Τρίτη 21 Απριλίου η αντιπροσωπεία των Alfa Romeo, Fiat και Jeep στη χώρα δίνει τη δυνατότητα της online αγοράς κάθε μοντέλου, μέσω κινητού, tablet ή υπολογιστή.

Η πανδημία του κορονοϊού επισπεύδει τις online υπηρεσίες που προσφέρουν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη χώρα μας, λόγω της αδυναμίας επίσκεψης του μεγαλύτερου μέρους του κοινού στα καταστήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, η FCA (Fiat Chrysler Automobiles), προσφέρει τη δυνατότητα online αγοράς αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας, η οποία θα είναι ενεργή από την Τρίτη 21 Απριλίου 2020.

Μέσω μιας νέας πλατφόρμας που θα ονομάζεται car@home, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να δει και να διαμορφώσει την Alfa Romeo, το Fiat ή το Jeep που τον ενδιαφέρει, να προβεί σε video κλήση με κάποιο εκπρόσωπο πωλήσεων για να λύσει κάθε απορία του και τέλος να επιλέξει πρόγραμμα χρηματοδότησης και να αγοράσει το νέο του αυτοκίνητο, χωρίς την παραμικρή μετακίνηση.

FCA on line sales
Όλα τα μοντέλα Alfa Romeo, Fiat και Jeep θα μπορούν από την 21η Απριλίου 2020 να αγοραστούν και online.

Βήμα – βήμα το car@home

Σε πρώτη φάση, το πρόγραμμα δίνει στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα της πλήρους διαμόρφωσης του μοντέλου που τον ενδιαφέρει. Αφού ολοκληρώσει τις αρχικές του επιλογές, έρχεται σε επαφή μέσω φόρμας επικοινωνίας είτε με την FCA ή απευθείας με τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα που επιθυμεί.

Στη συνέχεια εκπρόσωπος του εξουσιοδοτημένου διανομέα προγραμματίζει μια video-κλήση με τον πελάτη μέσω της εφαρμογής Google Hangouts Meet. Εκεί ο σύμβουλος πωλήσεων μπορεί να συνομιλήσει, να παρουσιάσει το αυτοκίνητο, τις επιλογές χρηματοδότησης, ακόμα και να πραγματοποιήσει μια διερευνητική αξιολόγηση αυτοκινήτου ανταλλαγής που πιθανόν έχει ο ενδιαφερόμενος.

Η διαδικασία, αν υπάρχει η απαίτηση χρηματοδότησης, ολοκληρώνεται μέσω της FCA Bank, η οποία δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής απομακρυσμένου τύπου. Έτσι η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται ο αγοραστής να μετακινηθεί από το σπίτι του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider