To όνειρο κάθε camper το νέο Ford Big Nugget Concept

Viber Whatsapp Μοιράσου το
To όνειρο κάθε camper το νέο Ford Big Nugget Concept
Aνεξάρτητο υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα - τραπεζαρία διαθέτει το εντυπωσιακό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Big Nugget Concept, που παρουσίασε η Ford στο Caravan Salon 2019 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Καθώς οι φίλοι των camper van σε όλη την Ευρώπη έρχονται σε επαφή με το νέο Transit Custom Nugget της Ford, η εταιρεία παρουσιάζει τώρα το όραμά της για ένα μεγαλύτερο, πιο πρακτικό και πιο ευρύχωρο μέλος της οικογένειας Nugget.

Το Big Nugget Concept μήκους 6 μέτρων αποκαλύφθηκε στο φετινό Caravan Salon, που πραγματοποιήθηκε στο Duesseldorf της Γερμανίας και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς στα τροχόσπιτα της εταιρείας Westfalia, που έχουν ήδη εξελίξει τα απλά μοντέλα της οικογένειας Nugget. Το πρωτότυπο βασίζεται στην έκδοση του Ford Transit με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή προσφέροντας 13 κυβικά μέτρα εσωτερικού χώρου με ωφέλιμο ύψος εντός αυτού πάνω από 2 μέτρα.

To άνετο σαλονάκι του αυτόνομου τροχόσπιτου της Ford.

Το Big Nugget concept αξιοποιεί πλήρως τον πρόσθετο χώρο, διαμορφώνοντας τέσσερις πλήρως λειτουργικές περιοχές.

Έτσι, τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού μπορούν να περιστρέφονται για να δημιουργείται ένα ευρύχωρο και άνετο σαλόνι και τραπεζαρία. Στη μέση του οχήματος υπάρχει ένα ανεξάρτητο μπάνιο, με πλήρως ενσωματωμένη λεκάνη τουαλέτας, νιπτήρα και ντους, καθώς και μία πρακτική κουζινούλα με δύο εστίες υγραερίου, ένας μεγάλος νεροχύτης και ένα ψυγείο χωρητικότητας 70 λίτρων. Πίσω, στην περιοχή της κρεβατοκάμαρας, έχει ενσωματωθεί ένα διπλό κρεβάτι μήκους 2 μέτρων, το οποίο είναι διατεταγμένο κατά τον εγκάρσιο ως προς το όχημα άξονα.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι.

Με το Big Nugget Concept, η Ford διερευνά το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα camper van που θα βασίζεται στο Transit και θα κυκλοφορήσει στις Ευρωπαϊκές αγορές μαζί με το Transit Custom Nugget Camper. Η Ford αυτή τη στιγμή προσφέρει το Nugget σε αρκετές χώρες, όπως την Αυστρία, το Βέλγιο,την Ιταλία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

To ανεξάρτητο και λειτουργικό μπάνιο του Ford Big Nugget Concept.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider