Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για έκδοση κοινοπρακτικού δανείου μέχρι 100 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για έκδοση κοινοπρακτικού δανείου μέχρι 100 εκατ. ευρώ
Την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για τους βασικούς όρους έκδοσης Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου μέχρι €100 εκατ. ανακοίνωσε η INTRALOT.

Την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για τους βασικούς όρους έκδοσης Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου μέχρι 100 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η INTRALOT.

Ειδικότερα, η INTRALOT ανακοίνωσε την υπογραφή, στις 20 Δεκεμβρίου 2023, δεσμευτικής συμφωνίας για τους βασικούς όρους έκδοσης Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου μέχρι €100 εκατομμυρίων με κοινοπραξία πέντε ελληνικών τραπεζών, με διοργανώτριες την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα, με κύρια προϋπόθεση την επιτυχή έκδοση διαπραγματεύσιμου στο Χρηματιστήριο Αθηνών Ομολόγου κατ’ ελάχιστον ύψους €130 εκατομμυρίων.

Η INTRALOT προγραμματίζει την έκδοση του ανωτέρω διαπραγματεύσιμου στο Χρηματιστήριο Αθηνών Ομολόγου ύψους €130 εκατομμυρίων, ώστε μετά την επιτυχή έκδοσή του και σε συνδυασμό με την παρούσα Συμφωνία, να διασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την αποπληρωμή του συνόλου του άληκτου κεφαλαίου των Ομολογιών λήξης Σεπτεμβρίου 2024, εκδόσεως της θυγατρικής Intralot Capital Luxembourg SA.

Η Συμφωνία τελεί υπό όρους και προϋποθέσεις συνήθεις για τέτοιου είδους συναλλαγές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Trastor: Αποκοπή δικαιώματος για την ΑΜΚ στις 28 Δεκεμβρίου

Δωρεάν κατάψυξη ωαρίων στις υπαλλήλους της προσφέρει ελληνική εταιρεία!

gazzetta
gazzetta reader insider insider