Σαράντης: Η εξαγορά της πολωνικής Stella Pack έλαβε την έγκριση των Αρχών Ανταγωνισμού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σαράντης: Η εξαγορά της πολωνικής Stella Pack έλαβε την έγκριση των Αρχών Ανταγωνισμού
Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τον Ιανουάριο 2024.

Την έγκριση των αρμόδιων Αρχών Ανταγωνισμού της Πολωνίας έλαβε η εξαγορά της πολωνικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης Stella Pack S.A. από την 100% θυγατρική του Ομίλου Σαράντη στην Πολωνία, Sarantis Polska S.A..

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τον Ιανουάριο 2024, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εγκρίσεις στις χώρες δραστηριότητας της Stella Pack S.A.

Η εξαγορά της Stella Pack S.A. ενισχύει την ηγετική θέση του Ομίλου Σαράντη στην πολωνική αγορά συνεισφέροντας στον περαιτέρω εμπλουτισμό ενός ήδη ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ αναμένεται να δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας των καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης, ενδυναμώνοντας το γεωγραφικό αποτύπωμα του Ομίλου στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται.

Η Stella Pack S.A. κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και διανομή ειδών οικιακής χρήσης, με 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ενώ συμβάλλει ενεργά στην κυκλική οικονομία, καθώς λειτουργεί μόνο με ανακυκλωμένο πλαστικό για την παραγωγή πλαστικής σακούλας και διαθέτει γραμμή διαχωρισμού απορριμμάτων που κατασκευάζει εσωτερικά δικό της ανακυκλωμένο πλαστικό καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες παραγωγής της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Όμιλος Goldair: Πώς προχωρούν μεγάλες επενδύσεις – κινήσεις σε αερομεταφορές, τουρισμό, σιδηρόδρομο, logistics

Alumil: «Απελευθερώνεται» από τους servicers – Βάζει μπρος νέες επενδύσεις 54 εκατ. ευρώ σε Ελλάδα και εξωτερικό

Όμιλος Goldair: Πώς προχωρούν μεγάλες επενδύσεις – κινήσεις σε αερομεταφορές, τουρισμό, σιδηρόδρομο, logistics

gazzetta
gazzetta reader insider insider