Χ: Δοκιμαστική συνδρομή 1 δολαρίου για τους νέους χρήστες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χ: Δοκιμαστική συνδρομή 1 δολαρίου για τους νέους χρήστες
To X, πρώην Twitter, ξεκινά να χρεώνει δοκιμαστικά τους νέους χρήστες 1 δολάριο ετησίως, για να τους παρέχει τη δυνατότητα να «ποστάρουν και να αλληλεπιδρούν με άλλα posts», όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανάρτηση. 

To X, πρώην Twitter, θα ξεκινήσει να χρεώνει δοκιμαστικά τους νέους χρήστες 1 δολάριο ετησίως, για να τους παρέχει τη δυνατότητα να «ποστάρουν και να αλληλεπιδρούν με άλλα posts», όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανάρτηση.

Η social media πλατφόρμα, αναφέρει πως η κίνηση αυτή θα είναι μέρος των προσπαθειών της για να καταπολεμήσει την spam και bot δραστηριότητα. Η ετήσια συνδρομή θα αποτελεί τμήμα του προγράμματος που η εταιρεία αποκαλεί «Not A Bot», και θα την δοκιμάσει για πρώτη φορά στη Νέα Ζηλανδία και στις Φιλιππίνες.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η κίνηση αυτή δεν γίνεται για αύξηση κερδών αλλά για την ασφάλεια της πλατφόρμας, ενώ συγκεκριμένα οι χρήστες που θα πληρώσουν τη συνδρομή θα μπορούν να χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά όπως η δημιουργία tweet, retweets, bookmarks και likes. Οι υπόλοιποι θα έχουν πρόσβαση στην X μόνο σε “read only” mode.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Morgan Stanley: Πάνω από τις προβλέψεις αλλά μειωμένα κατά 9% τα κέρδη στο γ' τρίμηνο

Nexi: Πρόταση εξαγοράς της εξετάζει η CVC Capital Partners

Lambda Automata: Επένδυση 6 εκατ. ευρώ για την ελληνική startup

gazzetta
gazzetta reader insider insider