Το FORWARD BUSINESS της Volterra δίνει…ενέργεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το FORWARD BUSINESS της Volterra δίνει…ενέργεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Δεν ήταν ποτέ απλή υπόθεση το να διαχειρίζεσαι μια επιχείρηση.

Σήμερα, με πολλές και διαφορετικές καθημερινές προκλήσεις να χτυπούν την πόρτα, έχει γίνει ακόμα πιο απαιτητικό. Η ακρίβεια αλλά και η ενεργειακή κρίση είναι λέξεις που κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας. Έχουν επηρεάσει κάθε πτυχή της οικονομικής ζωής της χώρας, δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας και αγωνίας.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εμπορικής κι οικονομικής δραστηριότητας της Ελλάδας. Όμως για να λειτουργούν αρμονικά και να στοχεύουν σε ένα βιώσιμο μέλλον χρειάζονται και σταθερό περιβάλλον, όπου ο προϋπολογισμός εσόδων κι εξόδων δε θα μοιάζει με εξίσωση με πολλούς αγνώστους, ούτε και γρίφος για δυνατούς λύτες. Έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη ξεκάθαρων και ουσιαστικών υπηρεσιών και συνεργασιών ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν το μέλλον τους με ηρεμία και καθαρό μυαλό.

Με το ενεργειακό κόστος να έχει γίνει το τελευταίο διάστημα βραχνάς για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να μεταβάλλεται διαρκώς, τώρα είναι η στιγμή για καθαρές λύσεις, χωρίς ψιλά γράμματα αλλά και με προσωπικές σχέσεις ανάμεσα σε πάροχο και καταναλωτή, που θα δημιουργούν συνεργατικό κλίμα εμπιστοσύνης.

Η Volterra αποτέλεσε διαχρονικά πολύτιμο σύμμαχο των επιχειρήσεων. Γνωρίζει καλά την κρισιμότητα του ενεργειακού κόστους για την βιωσιμότητά τους, και φροντίζει να προσφέρει λύσεις που τους δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάξουν μπροστά και να σχεδιάσουν το μέλλον τους.

Σήμερα, θέλοντας να στηρίξει κάθε μικρή κα μεσαία επιχείρηση, δημιουργεί το Νέο Πρόγραμμα FORWARD BUSINESS, που σχεδιάστηκε για να τις οδηγήσει μπροστά:

  • Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής, ακόμα και μετά το διάστημα αναστολής της.
  • Με ΜΗΔΕΝΙΚΗ εγγύηση (σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού σας μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής)
  • Με αξία ενέργειας άμεσα συνδεδεμένη με το κόστος ενέργειας!
  • Με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ετήσια συνδρομή!

Το νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις της εταιρείας αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και λειτουργεί ως πόλος σταθερότητας γι’ αυτές, σε ένα τόσο ρευστό περιβάλλον. Αποδεικνύει στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να λειτουργεί με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, στοχεύοντας στην εμπιστοσύνη των εταιρικών πελατών της αλλά και την ουσιαστική υποστήριξή τους προκειμένου να προχωρήσουν μπροστά, σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Με το FORWARD BUSINESS πληρώνουν μόνο όσα καταναλώνουν προϋπολογίζοντας το ενεργειακό τους κόστος με ασφάλεια, χωρίς εκπλήξεις και διαρκείς μεταβολές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider