Δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Howden Hellas στα Digital Finance Awards

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Howden Hellas στα Digital Finance Awards
Δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Howden Hellas στη φετινή διοργάνωση Digital Finance Awards.

Δύο ασημένια βραβεία απέσπασε η Howden Hellas στη φετινή διοργάνωση Digital Finance Awards, στο πλαίσιο της οποίας επιβραβεύεται η ψηφιακή αριστεία των χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών οργανισμών.

Συγκεκριμένα, με Silver Award στις κατηγορίες Βest Digital Tranformation Initiative και Βest Insuretech Solution διακρίθηκε η Howden Hellas για την πρωτοποριακή επιχειρησιακή μελέτη που αφορά στην πλατφόρμα «ΕMPLOYEE BENEFITS" Group Insurance Policies Portal.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο Κωνσταντίνος Ντζούνης, Head IT, υπογράμμισε: «Με τον σχεδιασμό και τη λειτουργία του "EMPLOYEE BENEFITS" Group Policies Portal, η Howden Hellas αποτελεί την πρώτη εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα που προσφέρει ψηφιακές υπηρεσίες ομαδικών συμβολαίων στο πελατολόγιο της. Μέσω της πλατφόρμας απλοποιούμε και διευκολύνουμε την διάδραση μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων μερών, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για επιπλέον επικοινωνίες μέσω email ή τηλεφώνου. Επιπλέον, επιτυγχάνουμε την άμεση διασύνδεση των τριών εμπλεκόμενων μερών και προσφέρουμε μια συνολική εμπειρία πελάτη, τόσο για τις εταιρίες που παρέχουν στους εργαζόμενους σε αυτές ένα ομαδικό ασφαλιστήριο, όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους που είναι και οι τελικοί χρήστες της ασφάλισης».

Ο Δημήτρης Καλούδης, Head Employee Benefits, τόνισε: «Με το "EMPLOYEE BENEFITS" Group Policies Portal επιτυγχάνουμε σημαντικούς στρατηγικούς στόχους, που ξεπερνούν αυτόν της ψηφιοποίησης των λειτουργιών και της δραστηριότητάς μας. Με την ολοκλήρωση της πλατφόρμας, αφενός διευκολύναμε και επιταχύναμε σημαντικά την καθημερινή εργασία των brokers και τεχνικών μας, καθώς καθημερινές λειτουργίες που παραδοσιακά απαιτούσαν πολύ χρόνο και γραφειοκρατική διαδικασία για τη διεκπεραίωσή τους μεταφέρθηκαν στον ψηφιακό κόσμο. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι δώσαμε στις εταιρίες που έχουν αγοράσει ομαδικά συμβόλαια και στους ασφαλισμένους εργαζόμενους τη δυνατότητα να έχουν απευθείας πρόσβαση στο συμβόλαιο και στις καλύψεις τους. Σήμερα, μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται απλά και εύκολα τις διαδικασίες, τις προϋποθέσεις και τα προνόμια που εμπεριέχει το εκάστοτε ασφαλιστήριο, 24/7 και σε οποιοδήποτε σημείο, εντός ή εκτός Ελλάδας, κι αν βρίσκονται».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Alpha Bank: Στις πρώτες τράπεζες παγκοσμίως σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης από τον FTSE4Good

Εξαγωγές: Ισχυρές επιδόσεις για την Ελλάδα, μένουν πίσω Γαλλία και Γερμανία - Τι δείχνει ανάλυση του Bloomberg

Στα «σκαριά» η Ένωση Ελληνικών Ναυπηγείων

gazzetta
gazzetta reader insider insider