Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης και νέο μέλος Δ.Σ. ο Ευτύχης Βασιλάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης και νέο μέλος Δ.Σ. ο Ευτύχης Βασιλάκης
H Trade Estates ΑΕΕΑΠ,  στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που διενεργήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου προχώρησε στην έγκριση της ανάληψη της θέσης του CEO από τον κ. Δημήτριο Παπούλη, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο Προέδρος της εταιρείας κ. Βασίλης Φουρλής.

H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου που διενεργήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου προχώρησε στην έγκριση της ανάληψη της θέσης του CEO από τον κ. Δημήτριο Παπούλη, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο Προέδρος της εταιρείας κ. Βασίλης Φουρλής. Παράλληλα, όρισε τον κ. Ευτύχη Βασιλάκη ως ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Πεταλά.

Ο κ. Δημήτρης Παπούλης, μαζί με τα νέα του καθήκοντα, θα διατηρήσει τη θέση του Πρόεδρου της Επενδυτικής Επιτροπής, θέση την οποία κατείχε από την ίδρυση της εταιρείας. Πρόκειται για στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία και πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και των εμπορικών αναπτύξεων.

Από το 2015 κατείχε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου στην εταιρεία South Sofia Ring Mall EOOD. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Marinopoulos Coffee Company SA/Starbucks καθώς και της Μαρινόπουλος Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ΑΕ/GAP ενώ κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε σημαντικές εμπορικές εταιρείες. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών BA στα Οικονομικά και στις Επιχειρήσεις από το Macalester College, MN, USA (1988) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in Economics από το London School of Economics (1989), καθώς και Executive Education Diploma στο Real Estate Management από το Harvard Business School (2019).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της AUTOHELLAS ΑΤEΕ στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Autohellas S.A., ορίσθηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Real Estate: Οι επενδύσεις 3 δισ. ευρώ, το Χρηματιστήριο, το timing και η γεωπολιτική συγκυρία

Όμιλος Sani/Ikos: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την GIC - Στα €2,3 δισ. η αξία του Ομίλου

gazzetta
gazzetta reader insider insider