Ralph Lauren: Αύξηση πωλήσεων κατά 26% - Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ralph Lauren: Αύξηση πωλήσεων κατά 26% - Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι άμεσες πωλήσεις αυξήθηκαν σε όλες τις περιοχές.

Η Ralph Lauren ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Wall Street για τα έσοδα β΄ τριμήνου χρήσης, καθώς οι καταναλωτές συνεχίζουν να ψωνίζουν high-end ρούχα.

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 26% κατά το 2ο τρίμηνο χρήσης που ολοκληρώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με την ανακοίνωση της εταιρείας να αναφέρει πως η ανάπτυξη ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Τα οικονομικά στοιχεία για το συγκεκριμένο τρίμηνο δείχνουν πως η επιθυμία των καταναλωτών για επώνυμα προϊόντα παραμένει σε υψηλό επίπεδο, καθώς «βγαίνουμε» από την πανδημία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg, η Ralph Lauren ενίσχυσε την επένδυση της στο marketing και αύξησε το μερίδιο της στην αγορά, με τον CEO Patrice Louvet να σχολιάζει πως η εταιρεία «παίζει στην επίθεση».

Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες της εταιρείες «σε όλα τα δεδομένα για τα οικονομικά, τη λειτουργία και την καταναλωτική υγεία», σύμφωνα με τον Louvet. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι άμεσες πωλήσεις αυξήθηκαν σε όλες τις περιοχές.

H Ralph Lauren ανέφερε πως η η ισχυρή ανάπτυξη στην Κίνα και την Νότια Κορέα αντισταθμίζει τη μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση των πωλήσεων στην Ιαπωνία, η οποία αποδίδεται στους περιορισμούς λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η τιμή της μετοχής της Ralph Lauren έχει σημειώσει άνοδο κατά 25% μέσα στο 2021, μέχρι και το κλείσιμο της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η πρώτη digital κολεξιόν της Ralph Lauren ντύνει... avatars

gazzetta
gazzetta reader insider insider