Διεθνή
18-10-2021 | 20:44

Apple: Παρουσίαση των νέων MacBook Pro και αλλαγές στα AirPods

Newsroom
Μοιράσου το
Apple: Παρουσίαση των νέων MacBook Pro και αλλαγές στα AirPods
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην παρουσίαση των νέων προϊόντων της προχώρησε η Apple, σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση της Δευτέρα, λανσάροντας -μεταξύ άλλων- καινούργια ασύρματα ακουστικά AirPods και παρουσιάζοντας αλλαγές στα MacBook Pro.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό όμιλο, οι αλλαγές στα MacBook Pro αφορούν τους επεξεργαστές των laptop, που πλέουν θα φέρουν τσιπ M1 Pro και M1 Max, γεγονός που θα τα καθιστά ταχύτερα κατά 70% σε σχέση με τα τσιπ M1 που χρησιμοποιούνται σήμερα, ενώ το κόστος τους ανέρχεται στα 1.999 δολάρια για τα laptop με οθόνες 14 ιντσών και στα 2.499 δολάρια για όσα διαθέτουν οθόνες 16 ιντσών.

Σύμφωνα με την Apple, οι παραγγελίες για τα νέα MacBook Pro θα ξεκινήσουν από σήμερα, ενώ οι παραδόσεις θα αρχίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα νέα MacBook Pro θα φορτίζουν πλήρως μόλις μετά από 30 λεπτά, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας τους θα φτάνει ως και τις 21 ώρες.

Τα νέα μοντέλα έχουν θέση HDMI για τη σύνδεση με άλλες συσκευές και τηλεοράσεις, όπως και θέση για κάρτα SD στη διάθεση των φωτογράφων.

Για τα AirPods, η τιμών των νέων ασύρματων ακουστικών θα βρίσκεται στα 179 δολάρια. 

Ακόμα, τα AirPods θα έχουν μερικώς αδιάβροχη λειτουργία που θα απευθύνεται κυρίως στους καταναλωτές που κάνουν γυμναστική φορώντας τα ακουστικά.

Οι παραδόσεις των AirPods θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Apple. 

Δείτε την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

iSquare: Ξεκινά σήμερα η εμπορική διάθεση των iPhone 13 Pro, iPhone 13 και Apple Watch Series 7 σε Ελλάδα και Κύπρο