YubiKey: Πιστοποιημένη ασφάλεια στις διαδικτυακές συναλλαγές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
YubiKey: Πιστοποιημένη ασφάλεια στις διαδικτυακές συναλλαγές
Αποστολή του «έξυπνου κλειδιού» της Yubico είναι να γίνει η ασφαλής σύνδεση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς εύκολη και διαθέσιμη για όλους. Το κυριότερο; Να γίνει πραγματικά ασφαλής!

Η ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια και την φιλικότητα στη χρήση ήταν πάντα μια πρόκληση. Το ιερό δισκοπότηρο των online συναλλαγών! Ο έλεγχος ταυτότητας λογισμικού, οι διαφορετικοί και περίπλοκοι κωδικοί πρόσβασης, το απόρρητο των sms και η ασφάλεια εφαρμογών για κινητά είναι όλο και πιο ευάλωτοι σε κακόβουλα προγράμματα και χάκερ. Και οι πιο ασφαλείς λύσεις ελέγχου ταυτότητας υλικού είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν και να αναπτυχθούν, άρα είναι και πιο δύσχρηστες για τον χρήστη. Το YubiKey το αλλάζει αυτό.

Τα φυσικά κλειδιά ασφαλείας της Yubico, παρέχουν την δυνατότητα πιστοποίησης με έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA) ή πολλαπλών παραγόντων (MFA) με απόλυτη ασφάλεια, γρήγορα και αξιόπιστα ενώ είναι πολύ φιλικά στην καθημερινή χρήση αφού χρησιμοποιείται 1 κλειδί για όλες τις συσκευές.

Τα κλειδιά ασφαλείας της Yubico απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε ιδιώτες ενώ τη χρησιμότητα τους μπορούν να εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα μέλη της IT κοινότητας που αντιμετωπίζουν συχνά κινδύνους ασφαλείας και αναζητούν λύσεις σε επιθέσεις από κακόβουλα λογισμικά και ισχυρή άμυνα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phising).

Ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιείστε, η Yubico έχει το κλειδί που χρειάζεστε!

-Στα Χρηματοοικονομικά για προστασία κάθε είδους οργανισμού από απειλές στο διαδίκτυο.
-Στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, όπου απαιτείται απόλυτη ασφάλεια των ευαίσθητων πληροφοριών των ασθενών και των συναλλαγών.
-Στη Δημόσια Διοίκηση για ασφαλή πρόσβαση χωρίς κωδικό σε υπηρεσίες της Πολιτείας και τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
-Στην Εκπαίδευση για εξασφάλιση των ιδρυμάτων, των φοιτητών και του προσωπικού με ισχυρό έλεγχο ταυτότητας.
-Στα Κρυπτονομίσματα για την προστασία των ηλεκτρονικών πορτοφολιών σας.
-Στο Λιανεμπόριο για την προστασία των δεδομένων και των συναλλαγών των πελατών και των καταστημάτων.

Παρακολουθήστε το video που σας «ξεναγεί» στον ασφαλή κόσμο της Yubico

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, δραστηριότητα σε περισσότερες από 160 χώρες και διασύνδεση με αριθμό που υπερβαίνει τις 300 πλατφόρμες η Yubico διαθέτει την τεχνογνωσία και την πείρα που θα καταστήσει τις online συναλλαγές σας αδιαπέραστες σε κάθε κακόβουλη ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα και ζητήστε προσφορά σήμερα από τη Smart Management, Yubico Official e- Commerce Partner για την Ελλάδα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider