Lamda Development: Πρωτοπόρος στην «πράσινη» βιώσιμη μετακίνηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lamda Development: Πρωτοπόρος στην «πράσινη» βιώσιμη μετακίνηση
Με την έκθεση της πράσινης εναλλακτικής μετακίνησης να φιλοξενείται στο Golden Hall, η Lamda μας προϊδεάζει για τη πράσινη επενδυτική φιλοσοφία της.

H Lamda Development πρωτοπόρος στη βιώσιμη ανάπτυξη φιλοξενεί στους εξωτερικούς χώρους του Golden Hall την πρώτη έκθεση εναλλακτικής μετακίνησης.

Με το Ελληνικό να προχωρά με γοργούς ρυθμούς, η Lamda στοχεύει, το μεγάλο αυτό έργο να αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα έξυπνης πόλης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Με την έκθεση της πράσινης εναλλακτικής μετακίνησης να φιλοξενείται στο Golden Hall, η Lamda μας προϊδεάζει για τη πράσινη επενδυτική φιλοσοφία της.

Ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα (plug-in) υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, φορτιστές και πολλά άλλα φιλοξενούνται ως τις 3 Οκτωβρίου στο ξεχωριστό προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Πρόκειται για ένα μοναδικό event με το βλέμμα στο μέλλον της μετακίνησης, που πραγματοποιείται εκεί, όπου σχεδιάζεται το μέλλον της πράσινης εναλλακτικής ανάπτυξης.

Ως τις 3 Οκτωβρίου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στη καθημερινότητα μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν με έναρξη και τερματισμό στους χώρους στάθμευσης του Golden Hall.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider