Την Παρασκευή η εκδήλωση απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος - 200 χρόνια Ελλάδα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την Παρασκευή η εκδήλωση απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος - 200 χρόνια Ελλάδα»
Η τελετή απονομής των 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 10.09 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, (εκπροσώπου της Κυβέρνησης), της Βουλευτού Χαλκιδικής, Αν. Τομεάρχη Μακεδονίας-Θράκης του Σύριζα, κ. Κυριακής Μάλαμα, (εκπροσώπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης), του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμοδίου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρου Αθ. Καλαφάτη, του Υφυπουργού Υποδομών, κ. Γιώργου Καραγιάννη, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, κορυφαίων στελεχών επαγγελματικών ενώσεων και επιμελητηρίων και ανώτερων στελεχών σημαντικών επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή απονομής των 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα προσέλευσης 19:30, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας.

Θα βραβευθούν 8 σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, από πρωτοπόρους στον κλάδο τους, Έλληνες επιχειρηματίες και εξακολουθούν να διακρίνονται σήμερα με την ίδια ή άλλη εταιρική μορφή και υπό ελληνική ιδιοκτησία.

Τιμητικό βραβείο θα λάβουν για την πολύχρονη προσφορά τους στην οικονομία και το κοινωνικό σύνολο οι (με αλφαβητική σειρά):

  • κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
  • κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO
  • κ. Γιάννης Στουρνάρας - Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
  • Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος – Εφοπλιστής

Την τελετή απονομής θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, κ. Ντόρα Κουτροκόη και οι χορηγοί είναι:

  • Grand Sponsor – Alpha Bank,
  • Gold Sponsor – EY,
  • Bronze Sponsors - Εθνική Ασφαλιστική, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, AB Βασιλόπουλος, Ελληνικός Χρυσός, ΕΥΔΑΠ,
  • Transportation sponsor - Volvo

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των 2ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» 2020 (Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα προσέλευσης 17.00), τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμοδίου για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ κ. Νίκου Παπαθανάση, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητα σε θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel, της Γενικής Προξένου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Sibylla Bendig, ανώτατων στελεχών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, κορυφαίων στελεχών επαγγελματικών ενώσεων και επιμελητηρίων και ανώτερων στελεχών σημαντικών επιχειρήσεων.

Θα βραβευθούν οκτώ εταιρείες γερμανικών συμφερόντων, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια για τη διορατικότητά τους, την καινοτόμα δράση τους, την ταχύτατη ανάπτυξή τους, την εξωστρέφειά τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία τους στον επιχειρηματικό στίβο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την εναρμόνισή τους με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί, επίσης, τιμητικό βραβείο σε ανώτατο στέλεχος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για την προσφορά του στο ελληνογερμανικό επιχειρείν.

Την τελετή απονομής θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, κ. Σύνθια Σάπικα και χορηγοί είναι οι:

  • Gold sponsors - ΕΥ, Alpha bank, ΔΕΗ, prezero
  • Bronze sponsor - Εθνική Ασφαλιστική
  • Transportation sponsor – Volvo

Η περσινή τελετή δεν πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, λόγω της ακύρωσης της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η οποία επήλθε λόγω της επιβαρυμένης υγειονομικής κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία.

Σημειώνεται ότι και οι δύο τελετές θα μεταδοθούν με live streaming από τους χορηγούς επικοινωνίας: Insider.gr, Mikrometoxos.gr, Bankwars.gr, Ceo.gr, Greennews.gr, Karfitsa, POLITICAL και ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID19.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications, η οποία το 2021 κλείνει 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://thalisomilisios.gr/.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider