Ελλάδα
03-08-2021 | 16:15

Metaxa Hospitality Group: Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των επισκεπτών και του τουρισμού

Newsroom
Μοιράσου το
Metaxa Hospitality Group: Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των επισκεπτών και του τουρισμού
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σε 3 παρεμβάσεις για την προστασία των εργαζομένων, των επισκεπτών και του τουρισμού προχωρά το  Metaxa Hospitality Group, υποστηρίζοντας την προσπάθεια προστασίας του τουρισμού, συμμετέχει με κάθε τρόπο στη μεγάλη εθνική εκστρατεία εμβολιασμού.

Για το λόγο αυτό, υιοθετεί τρεις στοχευμένες παρεμβάσεις για τους εργαζομένους του, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση: 

Πρωτίστως, προσφέρει κίνητρο επιβράβευσης 200 ευρώ σε όσους έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση έως τις 5 Αυγούστου.

Επιπλέον, οργανώνει δωρεάν ενημερωτικές διαδικτυακές συζητήσεις, με ειδικούς στα θέματα υγείας, με στόχο να παρέχει επιστημονική και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση προς τους ανθρώπους του και για να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν.

Τέλος, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στην προστασία του τουρισμού και πάντα σε ευθυγράμμιση με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, το Metaxa Hospitality Group πραγματοποιεί 2 ελέγχους την εβδομάδα σε όλους τους εργαζόμενους που δεν έχουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καλύπτοντας το κόστος για όσους έχουν προβεί σε τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού, ως ένδειξη συμπαράστασης και σεβασμού για τη συνεισφορά τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.