Γερμανία: Κατέρρευσε deal 19 δισ. ευρώ στον κλάδο του Real Estate

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Κατέρρευσε deal 19 δισ. ευρώ στον κλάδο του Real Estate
Vonovia
Η συμφωνία θα συνδύαζε τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων στη χώρα σε έναν κολοσσό με υπό διαχείριση διαμερίσματα πάνω από 500.000 και θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εξαγορά του 2021.

Σε κατάρρευση οδηγήθηκε η προσφορά της Vonovia SE, ύψους σχεδόν 19 δισ. ευρώ (22 δισ. δολάρια), για την Deutsche Wohnen SE, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη στήριξη από τους μετόχους. Η μεγαλύτερη εταιρεία οικιστικών ακινήτων της Γερμανίας ανακοίνωσε πως δεν κατάφερε να επιτύχει το ελάχιστο ποσοστό αποδοχής του 50%, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η συμφωνία θα συνδύαζε τις δύο μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων στη χώρα σε έναν κολοσσό με υπό διαχείριση διαμερίσματα πάνω από 500.000 και θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εξαγορά του 2021 και τη μεγαλύτερη στην ιστορία του κλάδου των ακινήτων της χώρας.

Σημειώνεται πως οι μετοχές της Vonovia υποχώρησαν κατά 2,3%, ενώ η Deutsche Wohnen ενισχύθηκε έως 1,1%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Lamda Development - Ελληνικό: Τι περιλαμβάνει ο πρόσφατος κύκλος πωλήσεων/deals μεγάλου βεληνεκούς - «Γεμάτα» ταμεία από οικιστικά

Τουρισμός: Νωρίς ανοίγει η σεζόν και το 2026

ΔΕΗ: Προ των πυλών το κοινωνικό ομόλογο των 5 εκατ. – Διάθεση στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider