Bread Factory: Αναπτύσσονται και συστήνουν την Angolo di Gelato

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bread Factory: Αναπτύσσονται και συστήνουν την Angolo di Gelato
Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef

Την Γωνιά του Παγωτού (Angolo di Gelato) εισάγουν στα καταστήματα τους τα Bread Factory, συμπληρώνοντας έτσι τοconcept του Food Mall με παρουσία σε Αττική και Επαρχία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Τα Bread Factory προχώρησαν στην δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.

Το concept των Food Malls Bread Factory, αναπτύσσεται καθημερινά με στόχο να φέρει πιο κοντά στους καταναλωτές γευστικές προτάσεις του σχεδιάζοντας και δημιουργώντας προϊόντα, που να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών τους .

Η νέα πρόταση των Bread Factory φρέσκου παγωτού ημέρας στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef με 11 ιδιαίτερες γεύσεις και πέντε (5 ) γεύσεις σορμπέ.

Η 24ωρη ωρίμανση του παγωτού στα Bread Factory, προσδίδει πλούσιο άρωμα μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση ενώ ταυτόχρονα έχει μειωμένα ζάχαρα και λιπαρά.

Η παρασκευή των παγωτών γίνεται στα καταστήματα καθημερινά από φρέσκο Ελληνικό γάλα , και η συντήρηση τους με στόχο την διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους γίνεται σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και πιστότητας.

Σε κάθε κατάστημα Bread Factory πλέον λειτουργεί σε ειδικό χώρο μια L’Angolo del Gelato για την πώληση των νέων γευστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν τις γεύσεις: Ιταλική κρέμα, Σοκολάτα Γάλακτος, Banoffe, Cheesecake, Bueno, Lila Pause, Cookies, Καιμάκι Βυσσινο, Φυστίκι, Παρφέ Κρέμα, Τσιχλόφουσκα αλλά και Σορμπέ Φράουλα, Φρούτα του Δάσους ,Μάνγκο ,Lime και Bitter.

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων διευρύνει σταθερά το μοντέλο λειτουργίας του με την προσθήκη νέων κωδικών και τη διεύρυνση του προϊοντικού μίγματος διαθέτοντας πλέον, αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, τμήμα έτοιμων γευμάτων, τμήμα τυποποιημένων προϊόντων, κάβα και πλέον και τμήμα παγωτού.

Με συγκριτικό πλεονέκτημα την αυξημένη δυνατότητα παραγωγής, τα χειροποίητα είδη αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, όλα χειροποίητα, φτιαγμένα από τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες, και με αδιάλειπτη λειτουργία 24 ώρες και 7 μέρες την εβδομάδα, τα Bread Factory αποτελούν ένα μοναδικό Food Mall για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider