Folli Follie: Συζητήθηκε στο δικαστήριο το αίτημα για τον ορισμό ειδικού εντολοδόχου

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Folli Follie: Συζητήθηκε στο δικαστήριο το αίτημα για τον ορισμό ειδικού εντολοδόχου
Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, κατά τη σημερινή συζήτηση οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Κουτσουλιούτσου υπέβαλαν αίτημα για αναβολή έως τον Οκτώβριο, κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν έκανε δεκτό το δικαστήριο

Tο αίτημα που κατέθεσε η Folli Follie για ορισμό ειδικού εντολοδόχου, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο που προέκυψε μετά την καταψήφιση του σχεδίου εξυγίανσης από τους βασικούς μετόχους τον Μάρτιο, συζητήθηκε σήμερα στο δικαστήριο. Η απόφαση, εκτιμάται σύμφωνα με πληροφορίες, να εκδοθεί εντός του Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία, μετά την καταψήφιση της συμφωνίας εξυγίανσης στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων είχε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να κάνει χρήση της δυνατότητας, την οποία παρέχει ο Πτωχευτικός Κώδικας, για τον διορισμό ειδικού εντολοδόχου, ο οποίος θα ασκήσει το δικαίωμα παράστασης και ψήφισης αντί των μετόχων, οι οποίοι δεν συμμετείχαν ή καταψήφισαν. Στη συνέχεια ο Ειδικός Εντολοδόχος θα υπερψηφίσει την έγκριση του σχετικού θέματος στην επόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, κατά τη σημερινή συζήτηση οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας Κουτσουλιούτσου υπέβαλαν αίτημα για αναβολή έως τον Οκτώβριο καθώς επικαλέστηκαν ζητήματα αντίστοιχα με όσα είχαν υποστηρίξει και κατά την καταψήφιση της συμφωνίας, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έκανε δεκτό το δικαστήριο. Αντίθετα, υπέρ του διορισμού ειδικού εντολοδόχου, τάχθηκαν οι εργαζόμενοι, η JP Morgan καθώς και οι ομολογιούχοι της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Folli Follie: Νέα συμφωνία με Beverly Hills Polo Club εν αναμονή των εξελίξεων με το σχέδιο εξυγίανσης

gazzetta
gazzetta reader insider insider