Ελλάδα
26-05-2021 | 10:38

Σε πλήρη λειτουργία η νέα πλατφόρμα LotosX της Intralot στη Λοταρία της Ολλανδίας

Newsroom
Μοιράσου το
Σε πλήρη λειτουργία η νέα πλατφόρμα LotosX της Intralot στη Λοταρία της Ολλανδίας
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την αναβάθμιση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Λοταρίας με το λανσάρισμα του LotosX, του καινοτόμου κεντρικού συστήματος της Intralot, ολοκλήρωσαν η θυγατρική της στην Ολλανδία Intralot Benelux BV σε συνεργασία με την τοπική Λοταρία Nederlandse Loterij. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το LotosX διαχειρίζεται πλέον όλα τα λοταριακά παιχνίδια, τα ξυστά και τα λαχεία, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης της Nederlandse Loterij.

Επιπλέον, η Intralot έχει εγκαταστήσει 4.300 τερματικά τύπου Photon και ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου για τις οθόνες των σημείων πώλησης, ενισχύοντας τα λοταριακά προϊόντα και το αθλητικό στοίχημα του δικτυού λιανικής της Λοταρίας. Με τα νέα τερματικά Photon, άριστης επίδοσης και αποτελεσματικότητας, η Intralot συμβάλλει στην επιτάχυνση του εκσυγχρονισμού της Nederlandse Loterij.

Ο κ. Bas van de Bunt, Διευθυντής Business Transformation & Strategic Projects της Nederlandse Loterij, δήλωσε: «Τα νέα τερματικά Photon δίνουν την ευκαιρία σε εμάς και τους πράκτορες του δικτύου μας να προσφέρουμε αναβαθμισμένη εμπειρία παιχνιδιού και ενίσχυση του brand του Οργανισμού. Με το LotosX ενσωματώνουμε νέα τεχνολογία που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στο λιανικό δίκτυο». 

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, δήλωσε: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Nederlandse Loterij για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης λοταριακής λύσης μας και να την ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη της, που είναι το θεμέλιο της 12-ετούς επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είμαστε περήφανοι καθώς συνεχίζουμε να παρέχουμε προηγμένη τεχνολογία στην κορυφαία Λοταρία της Ολλανδίας και να στηρίζουμε την ανάπτυξή και τη συνεισφορά της στην τοπική κοινωνία». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.