Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για πώληση του μεριδίου στην Intralot do Brazil

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για πώληση του μεριδίου στην Intralot do Brazil
Η “Saga” είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralot do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%.

Σε δεσμευτική συμφωνία με την “Saga Consultoria E Representacoes Comerciais E Empresariais” (“SAGA”) στη Βραζιλία, για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην “Intralot do Brasil Comércio de Equipamentos e Programas de Computador LTDA” (“Intralot do Brasil”), που αντιπροσωπεύει το 80% του μετοχικού κεφαλαίου με δικαίωμα ψήφου της εταιρίας, προχώρησε η Intralot.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η “Saga” είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralot do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%.

Η Intralot θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην “Intralot do Brasil” μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Το συνολικό τίμημα από την πώληση της συμμετοχής ανέρχεται σε 700 χιλιάδες ευρώ. Η “Intralot do Brasil” συνεισέφερε 0,5% στα συνολικά ενοποιημένα Κέρδη Προ Φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου Intralot κατά το 2020.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε τυπικές προϋποθέσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. Η Εταιρεία θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, όπως απαιτείται από το ρυθμιστικό πλαίσιο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider