Άνω των εκτιμήσεων τα κέρδη και τα έσοδα της Amazon

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνω των εκτιμήσεων τα κέρδη και τα έσοδα της Amazon
Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα κέρδη και τα έσοδα της Amazon, το πρώτο τρίμηνο, με τη μετοχή της εταιρείας να ενισχύεται έως και 5%.

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα κέρδη και τα έσοδα της Amazon, το πρώτο τρίμηνο, με τη μετοχή της εταιρείας να ενισχύεται έως και 5% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και το κλείσιμο της συνεδρίασης της Wall Street.

Ειδικότερα, τα κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν στα 15,79 δολάρια, έναντι εκτιμήσεων για 9,54 δολάρια ανά μετοχή, με τα έσοδα να ανέρχονται στα 108,52 δισ. δολάρια, έναντι των προσδοκιών για 104,47 δισ. δολάρια.

Εκτός από τον λιανικό κλάδο του ομίλου, οι τομείς του cloud-computing και της διαφήμισης ενισχύθηκαν. Ο τομέας Web Services σημείωσε πωλήσεις 13,5 δισ. δολαρίων, καταγράφοντας αύξηση 32% σε ετήσια βάση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, η ανοδική τάση των μεγεθών αναμένεται να συνεχιστεί και στο δεύτερο τρίμηνο, με τα έσοδα να εκτιμάται πως θα ενισχυθούν μεταξύ των 110 και 116 δισ. δολαρίων, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες εκτιμήσεις της Wall Street για 108,6 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider