Η Tesla πλέον διαθέτει bitcoins αξίας 2,5 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Tesla πλέον διαθέτει bitcoins αξίας 2,5 δισ. δολαρίων
Άρχισε να επενδύει μόλις πριν από 2,5 μήνες.

Bitcoins αξίας σχεδόν 2,5 δισ. δολαρίων διαθέτει η Tesla, μια σημαντική τοποθέτηση για την εταιρεία ηλεκτροκίνητων οχημάτων μόλις λίγους μήνες μετά την πρώτη της επένδυση.

Η Tesla ανέφερε ότι η επένδυσή της στην άστατη αγορά των κρυπτονομισμάτων είχε αξία 2,48 δισ. δολαρίων στα τέλη Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος πως έχει αγοράσει bitcoins αξίας 1,5 δισ. δολαρίων και ότι θα αρχίσει να αποδέχεται το κρυπτονόμισμα ως μέσο πληρωμών για τα αυτοκίνητά της.

Τη Δευτέρα η Tesla ανακοίνωσε πως αποκόμισε καθαρό κέρδος 101 εκατ. δολαρίων από τη ρευστοποίηση bitcoins στη διάρκεια του τριμήνου, που συνέβαλε στην αύξηση της καθαρής της κερδοφορίας σε επίπεδο-ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο.

Το bitcoin διαπραγματευόταν κοντά στα 59.000 δολάρια την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, λίγο πάνω από την τιμή του σήμερα. Το κρυπτονόμισμα σημείωσε ραγδαία μεταβλητότητα τις εβδομάδες που μεσολάβησαν, φτάνοντας πάνω από τα 60.000 δολάρια, προτού υποχωρήσει ραγδαία κάτω από τα 50.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

M. Cuban: To Dogecoin είναι καλύτερο από λαχείο, λέει ο δισεκατομμυριούχος

gazzetta
gazzetta reader insider insider