Vivartia: Το μεσημέρι η ΓΣ της ΜIG για την έγκριση της μεταβίβασης στο CVC Capital

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Vivartia: Το μεσημέρι η ΓΣ της ΜIG για την έγκριση της μεταβίβασης στο CVC Capital

Την έγκρισή της για τη μεταβίβαση της Vivartia στο fund CVC Capital Partners καλείται να δώσει η γενική συνέλευση της MIG σήμερα το μεσημέρι, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για την εταιρεία τροφίμων.

Το deal αποτιμάται σε πάνω από 600 εκατ. ευρώ ενώ η πρόταση του CVC προβλέπει την καταβολή 175 εκατ. ευρώ για το 100% των μετοχών της Vivartia, από το οποίο το τίμημα που αναλογεί στο ποσοστό 92,08% του μετοχικού κεφαλαίου της Vivartia κυριότητος της MIG ανέρχεται στο ποσό των 161.135.640,74 ευρώ και θα καταβληθεί ολοσχερώς κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής.

Παράλληλα η αγοράστρια εταιρεία αναλαμβάνει το σύνολο του δανεισμού της Vivartia, ο οποίος ανέρχεται σήμερα σε 425 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη» της πρώτης μεγάλης διασταύρωσης

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider