Μόνο με click away οι αγορές στα Ζara και τα καταστήματα του Ομίλου Ιnditex στις κόκκινες περιοχές

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μόνο με click away οι αγορές στα Ζara και τα καταστήματα του Ομίλου Ιnditex στις κόκκινες περιοχές

Αγορές μόνο με click away μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές στα καταστήματα του Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho) καθώς δεν λειτουργεί πλέον η πλατφόρμα για τις αγορές με ραντεβού εντός των καταστημάτων στις κόκκινες περιοχές.

H σχετική πλατφόρμα λειτούργησε μόλις για 1,5 ημέρα και τέθηκε εκτός λειτουργίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια ώστε να επανέλθει το σύστημα με τα ραντεβού. Την ίδια στιγμή οι καταναλωτές που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού για τις επόμενες μέρες ενημερώνονται σχετικά με το πρόβλημα και την ακύρωση των ραντεβού τους. Πλέον μπορούν μόνο να κάνουν ηλεκτρονικά την παραγγελία τους και στη συνέχεια να παραλάβουν από το κατάστημα. Η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που εμφανίζεται ωστόσο αυτή τη στιγμή για παραλαβή στην Αττική είναι για την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα του Όμιλου Inditex δεν είχαν προχωρήσει στην εφαρμογή του clisk inside από την πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων, το Σάββατο. Η απόφαση για τη λειτουργία της συγκεκριμένης μεθόδου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και στη συνέχεια η πλατφόρμα τέθηκε σε λειτουργία ώστε να υποδέχεται τους καταναλωτές με ραντεβού από την Τρίτη και λειτούργησε μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:

Το αλαλούμ με το click inside – Οι «μικροί», οι «μεγάλοι» και το «ακορντεόν» στο λιανεμπόριο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider