Ελλάκτωρ: Γατί καθυστέρησε η μεταβίβαση των μετοχών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Γατί καθυστέρησε η μεταβίβαση των μετοχών
Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση του Επενδυτικού Κοινού το συντομότερο δυνατόν σχετικά με περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω θέματος.

Με σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ γνωστοποίησε ότι τελικά δεν πραγματοποιήθηκε χτες η συναλλαγής με την INVESCO FINANCE S.A στις 12/01 και ότι η εν λόγω συμφωνία βρίσκεται σε διαδικασία τροποποίησής της.

Ειδικότερα, η εισηγμένη αναφέρει ότι «η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, σε συνέχεια της από 18.12.2020 γνωστοποίησής της, ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό, σχετικά με τη συμφωνία του μετόχου INVESCO FINANCE S.A. για την απόκτηση επιπλέον συμμετοχής και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου της εκδότριας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ (από το νομικό πρόσωπο PEMANOARO LIMITED), ήτοι επιπλέον ποσοστού 18,3346%, με καταληκτική ημερομηνία την 12.01.2021, ότι, μετά από ενημέρωση που έλαβε η εταιρεία την 14.01.2021, η εν λόγω «συναλλαγή» δεν έλαβε χώρα την 12.01.2021.

Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση η ως άνω συμφωνία βρίσκεται σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατέχει η PEMANOARO LIMITED.

Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση του Επενδυτικού Κοινού το συντομότερο δυνατόν σχετικά με περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω θέματος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider